75 Jaar de Oosterse Keuken Thuis

75 jaar de Oosterse keuken thuisAl 75 jaar brengt Conimex de Oosterse keuken bij u thuis en om dat te vieren heeft Conimex een kookboekje uitgebracht wat je gratis krijgt bij 4 Conimex producten. Het kookboekje bevat 75 snelle recepten met natuurlijk allemaal Conimex producten. Verschillende gerechten met noedels, rijst, groenten, kip, vlees, vis en nog meer, de recepten zijn allen voorzien van een mooie foto. Tussen de recepten door vindt je veel informatie over de verschillende Conimex producten en bij sommige recepten worden allerlei handige tips gegeven. Kan je na het lezen in dit boekje niet genoeg krijgen van de Oosterse keuken bij je thuis? Dan kan je je nog altijd opgeven voor de wokmail, en krijg je elke woensdag een nieuw recept in de emailbox. Lees in de Conimex Courant waar het gratis kookboekje verkrijgbaar is. Helaas is het boekje in de supermarkt niet meer verkrijgbaar, maar je kan het nu wel gratis downloaden vanaf Conimex!

Titel: 75 Jaar de Oosterse keuken thuis
In opdracht van: Conimex

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.