500 Koekjes door Philippa Vanstone

500 koekjes Vanstone, Philippa.Koekjes, koekjes en nog eens koekjes. Een boekje met alleen maar recepten voor de lekkerste, krokantste en schitterende koekjes. Met maar liefst 500 recepten voor iedereen wat wils. Natuurlijk begint het boek met goede raad over de ingrediĆ«nten, de keukenspullen die je nodig hebt en hoe je met het deeg om moet gaan. VariĆ«rend van klassieke koekjes, koekjes voor bij de thee, koekjes voor kinderen, chocoladekoekjes, feestelijke koekjes, gezonde koekjes, koekjes voor een speciaal dieet, koekjesrepen, koekjes als dessert en hartige koekjes & crackers, iedere gelegenheid kent zijn eigen koekjes en op die koekjes zijn er nog verschillende variaties mogelijk. Leuk uitgelegd en met mooie foto’s wordt dit boekje een must voor iedere koekjesliefhebber en bakfanaat!

Titel: 500 Koekjes
Auteur: Philippa Vanstone
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789059207066
Winkelprijs: 9,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)