500 Cupcakes door Fergal Connolly

500 cakejes Fergal Connolly500 recepten voor cupcakes en muffins. Cupcakes, ooit de favoriet van menig kinderfeestje wordt nu met een twist ook voor chique aangelegenheden een ware traktatie. Zoete en hartige cakejes alles komt aanbod, in meerdere variaties. Een waar genoegen om het allemaal te bakken… maar dan ben je 500 recepten verder! Wat heb je nodig, hoe garneer je de cupcakes en welke soorten cupcakes zijn er eigenlijk. Ook dat wordt in dit boek beantwoord. Alleen al van het bekijken van de foto’s krijg je een enorme trek.

Titel: 500 Cakejes
Auteur: Fergal Connolly
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789059207073

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “500 Cupcakes door Fergal Connolly

  1. Ik heb het boek nog maar net en ik heb nog maar 2 recepten gemaakt, maar ik ben fan!!! Het boek ziet er prachtig uit en de cakejes die ik heb gemaakt werden heerlijk.
    Ik kan niet wachten om aan de volgende lading cakejes te beginnen! 😀