100% Ramsay door Gordon Ramsay

100 procent Ramsay + DVD Gordon Ramsay Voor iedereen wat wils? In dit boek laat Gordon Ramsay zien dat je een compleet menu op tafel kan zetten wat iedereen wel lust. In dit boek staan 25 complete menu’s uit Italiaanse, Indische, Spaanse, Franse en Aziatische keuken. Het boek is dus niet opgebouwd in hoofdstukken over een specifieke gang, of hoofdingrediĆ«nt. Je vind in dit boek alleen maar volledige menu’s met vooraf de planning van het menu, wanneer moet je wat doen. Heb je aan dit boek geen genoeg, dan kan je nog een half uur genieten van het extraatje. De dvd waarop Gordon Ramsay zijn favoriete menu stap voor stap bereidt. Dus dat is een heerlijk extraatje! Weer genieten met Gordon Ramsay!

Titel: 100% Ramsay
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789043909518

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.