Tony Chocolonely Melk Coffee Crunch & Pecan Marshmallow

Tony Chocolonely Melk Coffee Crunch
Ja! Ze zijn er weer speciale, tijdelijke smaken van het eerlijke chocolademerk Tony’s Chocolonely, de zogenaamde specials. De eerste, de Tony’s Chocolonely Melk Coffee Crunch kreeg ik van mijn broer, de andere de Tony’s Chocolonely Pecan Marshmallow zag ik opeens bij de Albert Heijn en verdween in mijn winkelmandje. Inmiddels heb ik beide smaken geprobeerd.

Tony’s Chocolonely Melk Coffee Crunch

Deze smaak kwam ik al op andere foodblogs tegen, wild enthousiast waren ze. Kortom ik kon niet wachten om deze smaak te proberen aangezien ik chocolade met koffiesmaak wel lekker vind. Blij dus dat ik deze reep van mijn broer kreeg. De melk coffee crunch is een combinatie van crunchy koffiebonen met melkchocolade. De zoetige koffiebonen komen uit Ethiopië en zijn biologisch en fairtrade. Om eerlijk te zeggen viel deze smaak mij een beetje tegen, ik had meer koffiesmaak en meer crunch verwacht. De melkchocolade is overigens wel zoetig.

Tony Chocolonely Pecan Marshmallow

Tony’s Chocolonely Pecan Marshmallow

Deze reep is een special die maar een half jaar in het schap ligt. Dit is de eerste smaak: Pecan Marshmallow. Heel simpel dus melk chocolade met kleine, zachte marshmallows en stukjes pecan. In het voorjaar verdwijnt deze smaak om plaats te maken voor een nieuwe Tony’s Chocolonely special. Met deze smaak ben ik wel blij, beetje zoetig door de marshmallows, lekker crunchy door de pecan-nootjes. Kortom die verdwijnt dus wel vaker in het winkelmandje.


Heb jij al deze smaken geprobeerd?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining