The Great British Bake Off: An Extra Slice

The Great British Bake Off: An Extra Slice

Over het programma, The Great British Bake Off zelf, heb ik veel gelezen op Twitter. Iedereen was verrukt dat hun favoriete bakprogramma weer op tv was. Waar ik minder over heb gelezen is het programma An Extra Slice en echt als je The Great British Bake Off super leuk vind moet je dit programma zeker eens kijken.

The Great British Bake Off: An Extra Slice

Er wordt niet echt in gebakken hoor, alleen het programma wordt nabesproken door presentatrice Jo Brand en drie gasten (deze keer zaten onder andere Paul Rankin en Gregg Wallace er bij). De afvaller van de week wordt ook nog eens uitgenodigd. Met hem of haar wordt besproken wat er nu eigenlijk mis is gegaan. Uiteraard zie je ook nog eens niet uitgezonden beelden en die zijn soms op een grappige wijze achter elkaar gemonteerd. Kijkers van het programma worden overigens uitgenodigd hun baksels te laten zien (door middel van de hashtag #ExtraSlice). Mensen die een bijzonder baksel hebben gemaakt zitten ook in het publiek en hun baksels worden kort besproken. Wat dacht je van een glutenvrije cake door middel van een aardappel of een zoet gebak met bacon er in?

Kijken?

JA! Met hoofdletters inderdaad want het is zo’n geestig programma. Het bakken zelf komt misschien niet aan bod, maar al die scenes en extra scenes, de afvaller van The Great British Bake Off die zijn of haar verhaal mag vertellen maakt het allemaal erg leuk. An Extra Slice wordt op vrijdagavond uitgezonden op BBC2 om 22:00 (Nederlandse tijd)

Foto: BBC


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining