Libelle Lekker Juli 2014

Libelle Lekker Juli 2014 coverGelukkig hadden we nog tijd om een supermarkt te bezoeken in België voordat we gingen kijken naar een etape van de Tour de France die even Vlaanderen aandeed. Uiteraard heb ik de Libelle Lekker (en andere niet-foodmagazines) meegenomen. Zoals je wel vaker hebt gelezen op Culistyle ben ik fan van de Libelle Lekker en vind ik het jammer dat dit magazine niet in Nederland te koop is. Oké ik kan het via de iPad kopen en lezen, maar dat is toch net even anders dan het bladeren door een papieren magazine, misschien ben ik daarmee ouderwets? Ik weet het. In ieder geval wil ik ook dit nummer delen!

Libelle Lekker Juli 2014 inkijkje

In de Libelle Lekker Juli 2014

Uiteraard wordt er in dit nummer gekeken wat er lekker is in de maand juli. Zo worden er aan Zuiderse kraampjes olijven, watermeloen, inktvis, munt, artisjok en manchegokaas gekocht en wordt er een heerlijk gerecht met gevulde groenten gemaakt.Verder gaat culinair redacteur Sofie op de Franse toer en kookt drie keer met patis, verklapt Olly Ceulenaere zijn succestip en maak je zeven verschillende recepten met tomaat. In de reportage Thomas Siffer over courgettes kweken en hoe hij als een echte Italiaanse mama de keuken in duikt (vroeger had Thomas een column in de Flair, toen er nog maar 1 Flair was voor zowel Vlaanderen als Nederland) en laat Libelle Lekker de culi-plekjes van Brighton zien (ik mis Choccywoccydoodah).

Libelle Lekker Juli 2014 nog een inkijkje

Zoals elke maand

Natuurlijk is dat nog lang niet alles, want zoals elke maand ook het maandmenu met twintig recepten voor doordeweekse toppers, lees je de lekkerste nieuwtjes en leukste hebbedingen in Apero en lees je alles over de nieuwste kookboeken. Verder gaat in Ilse Goes Classic Libelle Lekker kok Ilse aan de gang met een Belgische klassieker en deze maand is het paling in ‘t groen. In de Keukenklassieker deze keer Cocagne sardines en in Open Keuken vertelt lezeres Katrien over haar weekend-restaurant: Chez la Tourte.

Kortom

Ik heb wel een reden om vaker naar België te gaan om onder andere de Libelle Lekker te kopen. Lekker en gewoon een leuk kookmagazine.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining