Libelle Lekker Juli 2014

Libelle Lekker Juli 2014 coverGelukkig hadden we nog tijd om een supermarkt te bezoeken in België voordat we gingen kijken naar een etape van de Tour de France die even Vlaanderen aandeed. Uiteraard heb ik de Libelle Lekker (en andere niet-foodmagazines) meegenomen. Zoals je wel vaker hebt gelezen op Culistyle ben ik fan van de Libelle Lekker en vind ik het jammer dat dit magazine niet in Nederland te koop is. Oké ik kan het via de iPad kopen en lezen, maar dat is toch net even anders dan het bladeren door een papieren magazine, misschien ben ik daarmee ouderwets? Ik weet het. In ieder geval wil ik ook dit nummer delen!

Libelle Lekker Juli 2014 inkijkje

In de Libelle Lekker Juli 2014

Uiteraard wordt er in dit nummer gekeken wat er lekker is in de maand juli. Zo worden er aan Zuiderse kraampjes olijven, watermeloen, inktvis, munt, artisjok en manchegokaas gekocht en wordt er een heerlijk gerecht met gevulde groenten gemaakt.Verder gaat culinair redacteur Sofie op de Franse toer en kookt drie keer met patis, verklapt Olly Ceulenaere zijn succestip en maak je zeven verschillende recepten met tomaat. In de reportage Thomas Siffer over courgettes kweken en hoe hij als een echte Italiaanse mama de keuken in duikt (vroeger had Thomas een column in de Flair, toen er nog maar 1 Flair was voor zowel Vlaanderen als Nederland) en laat Libelle Lekker de culi-plekjes van Brighton zien (ik mis Choccywoccydoodah).

Libelle Lekker Juli 2014 nog een inkijkje

Zoals elke maand

Natuurlijk is dat nog lang niet alles, want zoals elke maand ook het maandmenu met twintig recepten voor doordeweekse toppers, lees je de lekkerste nieuwtjes en leukste hebbedingen in Apero en lees je alles over de nieuwste kookboeken. Verder gaat in Ilse Goes Classic Libelle Lekker kok Ilse aan de gang met een Belgische klassieker en deze maand is het paling in ‘t groen. In de Keukenklassieker deze keer Cocagne sardines en in Open Keuken vertelt lezeres Katrien over haar weekend-restaurant: Chez la Tourte.

Kortom

Ik heb wel een reden om vaker naar België te gaan om onder andere de Libelle Lekker te kopen. Lekker en gewoon een leuk kookmagazine.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining