Nieuwe Thee: Pickwick Fruit Fusion

Pickwick Fruit Fusion
Vruchtenthee, thee met een smaakje, bestaan natuurlijk al langer. Maar sinds dit jaar brengt Pickwick een nieuwe primeur in de vruchtenthee range: Pickwick Fruit Fusion. Inmiddels heb ik deze thee al geprobeerd, lees wat ik er van vind.

Drie smaken Pickwick Fruit Fusion

Er zijn drie verschillende Fruit Fusion theeën: ananas & citroen, framboos & aardbei en zwarte bes & kers. De fruit fusions hebben een melange van stukjes fruit, maar dan zonder zwarte thee. Dat betekent dus ook geen theïne. Hierdoor zijn deze drie nieuwe smaken ook geschikt voor kinderen. Fruit Fusion thee is 100% natuurlijk. Even de drie smaken op een rij:

Fruit Fusion Ananas & Citroen bevat echte stukjes ananas en citroen en deze twee diverse vruchten zorgen samen voor een spannende en frisse combinatie.

Fruit Fusion Framboos & Aardbei bevat echte stukjes framboos en aardbei met groene rooibos als basis. Hierdoor krijgt deze infusie een frisse rode kleur en een milde zoete smaak.

Fruit Fusion Zwarte Bes & Kers bevat echte stukjes zwarte bes en kers en geven deze blend een heerlijke intense smaak.

Wat vind ik er van?

Help! Er zit hibiscus in. Dat ken ik nog wel van de thee die ik in Duitsland kocht. Ik vond het maar wat zurig. Hibiscus is een kruid wat de thee wat zoeter en intenser van smaak maakt. Kortom ik proefde wat voorzichtiger. In de variant ananas & citroen wordt de witte hibiscus gebruikt, de thee kleurt dus niet snel rood, wat bij normale hibiscus wel het geval is. De smaak van witte hibiscus overheerst in deze thee niet gelukkig. In de andere twee varianten wordt wel gebruik gemaakt van normale hibiscus en dat proef je. Gelukkig niet zo overheersend zoals het bij de Duitse theemerken het geval is, maar toch. Zijn deze nieuwe theesmaken een aanwinst? Misschien wel, zeker als je een gezin hebt met kleine kinderen. Zelf zou ik de thee niet kopen, ik blijf wel rondstuiteren met de zwarte thee met vruchtensmaak.

Verkrijgbaarheid

De drie Pickwick Fruit Fusion infusies zijn vanaf begin juni te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten. Pickwick Fruit Fusion heeft een adviesprijs van € 1,69.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining