Wat je als gastvrouw moet weten door Susan Spungen

Wat je als gastvrouw moet weten door Susan SpungenWeet jij eigenlijk wat je voor feestjes moet regelen? Ik niet, ik lopen me al weken druk te maken wat er allemaal geregeld moet worden, wat wordt er gegeten, is het allemaal wel goed. Piekeren alom, maar ja, mijn sterrenbeeld is weegschaal dus dan ben je al een enorme twijfelaar. Daarom is het leuk dat er een boek als Wat je als gastvrouw moet weten is uitgebracht. Zo krijg je het wel allemaal even op een rijtje.

Over het boek: Wat je als gastvrouw moet weten

In Wat je als gastvrouw moet weten worden maar liefst 313 vragen beantwoord en krijg je ook nog eens 121 feestrecepten. Het boek is ingedeeld in de volgende hoofdstukken: een geboren gastvrouw, creƫer de juiste sfeer, cocktailparty, buffet, feestdagen en bijzondere dagen, naar buiten en het feest zit er op. In al die hoofdstukken geeft Susan Spungen handige tips, checklists en verschillende menusuggesties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een chique eettafel moet dekken (waar staan bijvoorbeeld de waterglazen en leg je een vork nu links of rechts neer?). De verschillende hoofdstukken hebben overigens allemaal een andere kleur, aan de zijkant zie je hierdoor snel waar je moet zijn wanneer je een bepaalde vraag beantwoord wilt hebben. De recepten zijn kort, bondig beschreven en hebben vaak een foto van het eindresultaat.

Wat vind ik van het boek?

Het eerste wat opvalt aan het boek is de gouden druk op de kaft en rug, het schittert je al te gemoed. Het geeft een chique tintje. Het boek is bedoeld voor die mensen die graag feestjes geven maar niet helemaal zeker zijn of alles goed gaat en mensen die van een bepaalde, chique, etiquette houden. Sommige dingen zijn misschien wat Amerikaans, maar hoe je bijvoorbeeld een tafel dekt is universeel toch… Of liggen de vorken opeens in andere landen rechts? Kortom een leuk boek als je meer wilt weten over het geven van feestjes en wanneer je de perfecte gastvrouw wilt zijn.

Titel: Wat je als gastvrouw moet weten
Auteur: Susan Spungen
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789045205151
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining