Nieuwe AH to Go Waters en Salade

Kip-noedel salade en waters met een twist
AH to Go heeft de zomer in de bol! Dat is voor mij en Britt een goed teken, want beide zijn we regelmatig op het station te vinden en soms is het nodig dat er gegeten. Uiteraard zijn er de nodige snacktentjes, wat ook heel lekker is, maar soms wil je gewoon een frisse salade met een watertje (zeker met de zomerse temperaturen van afgelopen pinksterweekend). AH to Go heeft aan ons gedacht en heeft twee nieuwe salades to go en zelfs twee natuurlijke waters bedacht. Britt en ik hebben alles inmiddels geproefd.

AH to Go Zomerse Salades

plaatjeDe nieuwe zijn zomerse lunchsalades, een avocado kaassalade en een kip-noedelsalade. Zelf heb ik de kip-noedel salade geprobeerd en die was prima als lunch. Er zat genoeg tandoori-kip in, de noedels waren niet te veel en ook de groenten (spinazie en rode paprika) waren in verhouding met de de rest van de salade. De kokos-limoen dressing bracht er wat frisheid in. Britt nam naar haar werk de avocado kaassalade mee, haar favoriet. De avocado kaassalade zat ook vol groenten zoals linzen, doperwten, bosui, komkommer en spinazie. Naast de groente ook avocado en witte kaas (feta). De dressing had een basis van yoghurt met wat munt er door. Deze salade was erg lekker en was ook precies voldoende als kleine lunch-maaltijd voor Britt. De salades kosten €4,00 per stuk.

De AH to GO waters

Iets anders nieuws zijn de AH to Go waters. Natuurlijk water met een twist. Er zijn twee verschillende smaken: water met munt & citroen en water met komkommer & dille. De takjes zo in de flesjes zijn net een stilleven. De smaak is prima, alleen de waters zijn misschien wat aan de prijzige kant, €1,75 voor 250 ml. Ik hoor je al denken dat maak ik wel snel eventjes zelf, maar goed op een station zijn er natuurlijk geen muntplantjes en citroenen bijvoorbeeld voor handen. De watertjes zijn het lekkerst als ze ijs en ijskoud zijn, dan is het echt een verfrissend watertje met een bijzondere smaak.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining