Libelle Lekker Juni 2014

Libelle Lekker Juni 2014 coverAfgelopen weekend was ik in België (net over de grens, in Turnhout) en natuurlijk heb ik weer de Libelle Lekker gekocht. Dat hoort er gewoon bij. Ik blijf Libelle Lekker gewoon zo’n leuk kookmagazine vinden. Ik kan het heel vaak herhalen, maar wat zou het leuk zijn als Libelle Lekker gewoon in Nederland te koop is (niet digitaal, maar gewoon als papieren magazine).

Wat staat er in de Libelle Lekker Juni?

Het thema is deze maand Buiten Eten, vlees, vis en groentjes op de bbq. Goed gekozen, want terwijl ik dit schrijf straalt het zonnetje en is het zomers warm. Naast wat er lekker is in Juni heeft Libelle Lekker drie andere onderdelen: Lekker Elke Dag, Lekker Weekend en Lekker Ontdekken. In Lekker Elke Dag krijg je natuurlijk het maandmenu met 20 recepten voor doordeweekse maaltijden en mag je in Open Keuken aanschuiven bij een Libelle Lekker lezer. In Lekker Weekend verklapt Wouter Keersmaekers hoe hij van een gewoon recept een top recept maakt, lees je alles over de nieuwste kookboeken en maakt Libelle Chef Ilse haar favoriete klassieke gerecht: waterzooi. In Lekker Ontdekken leer je de kunst van het kruiden, kom je er achter dat je voor de lekkerste meloenen in het Franse Cavaillon moet zijn en ontdek je de lekkerste vijf rosé wijnen.

Veel kookmagazines

Inmiddels zijn er eigenlijk best wel veel Nederlandstalige kookmagazines, zeker als je de gratis magazines zoals de Allerhande en DelHaize magazines meetelt. Libelle Lekker is voor mij een kookmagazine waar ik blij van wordt, gewoon doordat het een jong uiterlijk heeft, verschillende niveaus qua recepten en niet zo pretentieus is zoals bijvoorbeeld delicious. magazine en er eigenlijk geen grote naam aan verbonden is en een vertaling is zoals Jamie magazine. Libelle Lekker is gewoon Libelle Lekker, spin of van de Vlaamse Libelle. Kortom ben je eens in Vlaanderen, houd je van koken? blader dan ook eens door de Libelle Lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining