Libelle Lekker Juni 2014

Libelle Lekker Juni 2014 coverAfgelopen weekend was ik in België (net over de grens, in Turnhout) en natuurlijk heb ik weer de Libelle Lekker gekocht. Dat hoort er gewoon bij. Ik blijf Libelle Lekker gewoon zo’n leuk kookmagazine vinden. Ik kan het heel vaak herhalen, maar wat zou het leuk zijn als Libelle Lekker gewoon in Nederland te koop is (niet digitaal, maar gewoon als papieren magazine).

Wat staat er in de Libelle Lekker Juni?

Het thema is deze maand Buiten Eten, vlees, vis en groentjes op de bbq. Goed gekozen, want terwijl ik dit schrijf straalt het zonnetje en is het zomers warm. Naast wat er lekker is in Juni heeft Libelle Lekker drie andere onderdelen: Lekker Elke Dag, Lekker Weekend en Lekker Ontdekken. In Lekker Elke Dag krijg je natuurlijk het maandmenu met 20 recepten voor doordeweekse maaltijden en mag je in Open Keuken aanschuiven bij een Libelle Lekker lezer. In Lekker Weekend verklapt Wouter Keersmaekers hoe hij van een gewoon recept een top recept maakt, lees je alles over de nieuwste kookboeken en maakt Libelle Chef Ilse haar favoriete klassieke gerecht: waterzooi. In Lekker Ontdekken leer je de kunst van het kruiden, kom je er achter dat je voor de lekkerste meloenen in het Franse Cavaillon moet zijn en ontdek je de lekkerste vijf rosé wijnen.

Veel kookmagazines

Inmiddels zijn er eigenlijk best wel veel Nederlandstalige kookmagazines, zeker als je de gratis magazines zoals de Allerhande en DelHaize magazines meetelt. Libelle Lekker is voor mij een kookmagazine waar ik blij van wordt, gewoon doordat het een jong uiterlijk heeft, verschillende niveaus qua recepten en niet zo pretentieus is zoals bijvoorbeeld delicious. magazine en er eigenlijk geen grote naam aan verbonden is en een vertaling is zoals Jamie magazine. Libelle Lekker is gewoon Libelle Lekker, spin of van de Vlaamse Libelle. Kortom ben je eens in Vlaanderen, houd je van koken? blader dan ook eens door de Libelle Lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining