Aziatische Weken bij Lidl: Vitasia

Aziatische Weken bij LidL
Op Twitter, Instagram en noem maar op ben je al vast wel die leuke pakketten langs zien komen met het stoommandje, de eetstokjes, gelukskoekjes en noodlesboxes. Dat had een reden, bij de Lidl zijn de Aziatische weken oftewel de Vitasia weken begonnen. Ook deze week, tot en met 15 juni, kan je nog bij de Lidl terecht voor allerlei verschillende Aziatische producten.

Vitasia

Vitasia is de naam van de Aziatische producten die je nu in de Lidl vindt. De verschillende producten van Vitasia komen uit de verschillende keukens van Azië. Uit China komen de loempia’s, garnalen, vegetarische snacks en exotische theesoorten. Uit India mango chutney en geurende currypasta’s. Bij Japan hoort natuurlijk sushi en daarom in het Vitasia assortiment een sushi-kit met alles voor de sushi, maar ook sojasaus, rijstazijn en wasabipasta. Uiteraard wordt dat gegeten met stokjes!

Win een reis met Vitasia!

Koop je drie Vitasia producten en registreer je je kassabon op de site dan maak je kans op een unieke rondreis door Peking en Shanghai of 1 van de 10 luxe Vitasia pakketten. Kortom, waag een kans, je weet maar nooit.

Geen Lidl in ‘t Veen

Jammer genoeg hebben we in Veenendaal geen Lidl, wel (bijna) vier Jumbo’s (ook zo iets raars, vier zelfde supermarkten in één plaats). Een van die Jumbo’s mag van mij in ieder geval wel een Lidl worden want door het zien en proberen van al die producten wordt ik wel enthousiast. Leuk om gewoon twee weken je als supermarkt ergens op te focussen om dan weer verder te gaan met weer iets nieuws. Zo blijft het wel spannend wat je steeds in de supermarkt terugvindt. In ieder geval moet ik ergens een Lidl zien te vinden, er is in het Vitasia assortiment namelijk ook nog ijsthee, wasabinootjes en de rijstazijn is ook al bijna op. Eigenlijk zou ik ergens een petitie moeten beginnen om Lidl naar Veenendaal te krijgen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining