Nieuwe Theesmaken van de Teabar: Marrakech Mint

Teabar Marrakech Mint Bio

Het is dat ik niet in Amsterdam woon, anders had ik vaak even gesnuffeld naar nieuwe theetjes bij de Teabar in de Haarlemmerstraat. Oké, er is een webshop, maar gewoon al die geuren ruiken, de samenstellingen van de theetjes zien (sommige zijn echt heel kleurrijk) is gewoon leuker in een winkel zelf dan online. Wat leuk is om te weten is dat klanten samen met de Teabar elke zomer en winter nieuwe theesmaken kiezen en inmiddels zijn de nieuwe zomer theesmaken weer gekozen.

Nieuwe theesmaken van de Teabar

Er zijn vijf nieuwe smaken, waar ik er één, de Marrakech Mint Bio, zelf van heb geproefd. Maar eerst even alle vijf de zomerse theesmaken op een rij:

Aloë Aloha Waan je op Hawaï met deze fruitige zomerse kruidenblend met ananas en aloë vera.

Bella Vita Vier het goede leven met een heerlijke kruidige blend met bloemen. Lavendel, appelstukjes en rozenblaadjes zorgen voor een instant vakantie gevoel.

Bounty Island De absolute topper van aankomend seizoen. Een subtiele zwarte thee met de frisse smaak van kokossnippers en een hint van chocolade.

Marrakesh Mint Een groene theeblend van sencha en gunpowder met spearmint; super fris en lekker voor na het eten.

Pink Fizz Een absoluut feestje in je theekop is deze lichtzoete zomerse fruitcocktail bestaande uit stukjes kiwi, kersen en kokos. Bovendien erg smakelijk om als ijsthee te drinken!

Uit dit rijtje ben ik wel benieuwd nog naar de Bounty Island en de Pink Fizz. Spannend en zomers!

De Marrakech Mint Bio

Zelf heb ik de Marrakech Mint Bio al uitgeprobeerd en dat is echt een zomers, frisse thee. Het is een groene thee blend, sencha en gunpowder met spearmint. Om het precies goed te krijgen kook je vers water (dus geen water wat al eerder gekookt heeft), laat het vervolgens afkoelen tot 75 graden. Doe dan je thee-ei er in en laat de thee ongeveer 4 minuten trekken voor het perfecte kopje Marrakecht Mint Bio.

Wat kost deze smaak?
Een zakje Marrakech Mint Bio van 100 gram kost 4,95 en is online te bestellen.

De Teabar
Haarlemmerdijk 71
1013 KC Amsterdam
Tel: 020-6233211


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining