De Bikini Challenge door Mieke Kosters

De Bikini Challenge door Mieke KostersVan het weekblad Flair doet zo’n beetje de hele redactie al mee, mee aan de Bikini Challenge van Mieke Kosters. Want in maar liefst 8 weken ben je al zomerproof en wie wil er nu niet deze zomer een mooie lijn hebben. Ga je dan een strak dieet volgen? Nee, je gaat verkeerde eetgewoonte afleren maar krijgt ook wel lichte zomerse recepten.

Over het boek: De Bikini Challenge

Het boek is ingedeeld in weken, in 8 weken moet je natuurlijk helemaal zomerproof zijn. Week 1 begint met de detox, afkicken dus, week 2, wat eet jij deze 8 weken, week 3, geen excuus meer, week 4, zorg goed voor jezelf, week 5, ik ben ‘in charge’, week 6, ik blijf in beweging, week 7, ik blijf slank en week 8, ik ben trots. Zo krijg je in week 1 ‘eerste hulp bij dieetdenken’, wordt je in week 3 uitgedaagd en week 6 krijg je een lijstje met de top 5 calorieverbranding (met stip op 1 overigens 10 minuten traplopen, dus eens vaker de trap nemen). Elke week begint met een inleiding en uitleg, vervolgens krijg je verschillende opdrachten om allerlei gewoontes opnieuw te bekijken en lees en zie je de verhalen van mensen die al eerder meededen aan het programma Het Geheim van Slanke Mensen. Door het hele boek heen vind je overigens fijne recepten voor die warme, zomerse dagen.

De Bikini Challenge door Mieke Kosters inkijk

Wat vind ik van het boek?

Het principe van Mieke Kosters kende ik al, haar eerste twee boeken, ‘Het geheim van slanke mensen’ en ‘Ik ken mezelf en ben slank’ heb ik dan ook hier in de kast staan. Ik heb zelfs meegedaan aan de besloten Facebookgroep, alleen na een paar weken ben ik er uit gestapt omdat dat niets voor mij was. Uiteraard komen de oude eetgewoontes gewoon weer terug, dat ene borrelhapje is toch niet erg en die slagroom op de warme chocomel hoort tocht gewoon. Kortom tijd om toch opnieuw te beginnen. Gaat het nu makkelijker? Doorzetten en eigenlijk niet terugvallen kan al een heleboel kilootjes schelen. Kortom ik ga toch maar opnieuw beginnen en wie weet gaat het nu wel lukken. Ja toch?

De Bikini Challenge door Mieke Kosters inkijk spreuk

Titel: De Bikini Challenge
Auteur: Mieke Kosters
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789048821280
Winkelprijs: 9,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining