De Thee van mijn Tante in Veenendaal

De Thee van mijn Tante in Veenendaal sfeer servies, snoepjes, bakspulletjes en thee
Dit winkeltje, De Thee van mijn Tante, kwam ik eigenlijk tegen bij de voorgestelde pagina’s van Facebook, iets waar ik eigenlijk nooit iets mee doe, maar thee en Veenendaal triggerde me wel. Alleen de tijd om er eens langs te fietsen nam ik niet, maar eindelijk kon ik afgelopen vrijdagmiddag samen met Britt langs De Thee van mijn Tante. Wat zag ik daar in het winkeltje?

De Thee van mijn Tante in Veenendaal kassa hoekje

In het winkeltje: De Thee van mijn Tante

Het winkeltje is echt zo’n leuk, ouderwets winkeltje, wat eigenlijk niet gek is want het staat in één van de oudste winkelstraatjes van Veenendaal. Bij de naam De Thee van mijn Tante denk je eigenlijk aan een theewinkeltje. Dat wordt er ook verkocht, maar is niet echt hoofdzaak. Naast thee vind je namelijk ouderwetse snoepjes in zakjes en grote potten, er zijn bakmixen voor allerhande koekjes en cakes en je vindt er servies van Bunzlau. Verder kan je er elke keer weer andere brocante vinden. Kortom een winkeltje waar je vaker langs moet gaan omdat het steeds weer veranderd. Verder kan je bij De Thee van mijn Tante ook een High Tea op locatie regelen en worden er soms leuke workshops gegeven.

De Thee van mijn Tante in Veenendaal snoepjes plank

Waar in Veenendaal?

De Thee van mijn Tante vind je niet in het centrum van Veenendaal maar in een van de oudste wijkjes van Veenendaal en eigenlijk wel op loopafstand van station Veenendaal Centrum. Loop eens niet richting het centrum van Veenendaal maar net even de andere kant op en ontdek dit leuke winkeltje!

De Thee van mijn Tante
Patrimoniumlaan 49
3904 AB Veenendaal

foto’s: Facebookpagina De Thee van mijn Tante


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining