Proeven: DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookies

DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookie Mix
Deze pot met een super heerlijke marshmallow chocolate cookie-mix van DaPeppa stond al een hele maand te prijken op de eettafel, zo zonde om het in een gesloten kastje neer te zetten en eindelijk hadden we onlangs tijd om de cookie-mix te gaan gebruiken. Zo leuk om alleen door het toevoegen van een ei en een beetje boter een heerlijk koekje op tafel te zetten.

Wat maakt DaPeppa koekjespotten zo speciaal?

Mix voor koekjes kan je best in elke supermarkt kopen, maar wat maakt de koekjesmix van DaPeppa zo speciaal? Ten eerste zit het in een super mooie weckpot, het ziet er gelijk al uit als een cadeautje. Ten tweede weet de maker van DaPeppa, Dennis, waar hij precies zijn ingrediënten vandaan haalt. Zo komt de tarwebloem van boeren uit Flevoland en wordt het gemalen in de korenmolen ‘De Zandhaas’ in Santpoort. De bruine en witte basterdsuiker komt van Groningse suikerbieten. Ten derde is er een raad van wijze vrouwen die de koekjes van DaPeppa bewaken op allerlei aspecten.

DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookie Mix het resultaat

Hoe maak je het?

Nou een kind kan echt de was doen. Je zet de koekjespot vol ingrediënten klaar, breekt alvast 1 ei en weegt 90 gram boter af. Daarna is het een kwestie van alle ingrediënten kneden. Koekjes vormen en bakken maar in de oven. Daarna heb je echt geluk in een koekje!

Wat kost dat nou?

Een glazen weckpot met ingrediënten voor verschillende soorten cookies (er zijn 8 verschillende soorten inmiddels) kost 12,50 en is op verschillende plekken te koop.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining