Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen
Al een aantal keer heb ik gekookt met de nieuwe woksauzen van OnOff Spices!. Nu denk je woksauzen uit een flesje? Ja, sommige dingen kan je niet echt makkelijk zelf maken en dat is onder andere bij deze Thaise woksauzen het geval. De sauzen zijn authentieke sauzen die met de hand in Thailand worden gemaakt. OnOff Spices! heeft naast haar assortiment curry’s en kruidenpasta nu ook twee nieuwe woksauzen op de markt gebracht die samen met Marqt ontwikkeld zijn.

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Twee nieuwe OnOff Spices! woksauzen

De nieuwe smaken die aan het assortiment zijn toegevoegd zijn de zoetzure woksaus en de zwarte peper woksaus. Deze vormen samen met de Thaise roerbakmix en pad thai woksaus een volwaardige lijn van roerbakproducten en woksauzen.

“Door het toevoegen van een zoet zure woksaus en een zwarte peper woksaus hebben we nu al een volwaardige lijn aan roerbak producten en woksauzen. Dat wil niet zeggen dat onze idee├źn nu uitgeput zijn”
Onno Stienen

Glutenvrij

De woksauzen zijn sowieso allemaal biologisch en daarnaast glutenvrij en er zitten geen dierlijke ingredi├źnten in waardoor het ook geschikt is in vegetarische gerechten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De producten van OnOff Spices! voldoen aan de uitgangspunten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO):

People: Inzet op sociale aspecten (mensenrechten, arbeidsrechten)
Planet: Inzet op milieuaspecten (voorkomen van milieuschade, CO2-reductie, besparing op grondstoffen)
Profit: Inzet op economische aspecten (eerlijke inkoop- en handelsvoorwaarden)

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Wat vind ik van de nieuwe woksauzen

Het meest verrassende vind ik dat deze sauzen glutenvrij zijn. Steeds meer mensen krijgen een allergie voor gluten en helaas vind je gluten toch terug in veel producten waaronder sauzen. Nu heb ik geen last van glutenallergie, maar ik vind het goed dat hieraan gedacht wordt. De woksauzen zelf zijn anders dan een woksaus die je uit een willekeurige supermarkt koopt. Smaken zijn echt authentieker.

Waar te koop?

Dat lees je natuurlijk op de site van OnOff Spices! Op de site vind je trouwens ook nog fijne Thaise recepten. Kortom tijd om de keuken in te gaan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining