Groente & Fruit door Claartje Lindhout

Groente & Fruit door Claartje LindhoutVeganisme ken ik eigenlijk niet goed. Oké je mag geen vlees of vis eten en alles wat daar mee verband houd, maar hoe maak je dan toch lekkere gerechten? Als echte carnivoor is het dus wel eens tijd om me er in te verdiepen? Hoe combineer je nu dingen met elkaar zonder bijvoorbeeld eieren en melk te gebruiken. Claartje Lindhout laat je in dit boekje, Groente & Fruit, zien hoe je op een simpele manier fijne veganistische menuutjes kan maken.

 Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 1

Over het boek: Groente & Fruit

Het boek heeft geen echte hoofdstukken, de schrijfster heeft het namelijk ingedeeld in verschillende menu’s die elk drie gangen kennen. In het totaal krijg je 10 verschillende menu’s met elk een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De recepten zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. De fotografie is anders dan in andere kookboeken, want de foto’s staan gedeeltelijk ook onder het recept.

Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 2

Wat vind ik van het boek?

Het boek werd gepresenteerd tijdens de Culiperslunch, alleen was ik te vroeg weer weg om iets uit dit boek te proeven. Claartje Lindhout had namelijk de lunch voorbereid. Nu moet ik dus wel iets uit dit boek gaan koken. Alleen de keuze is best groot en hoe ga je een echte carnivoor zoals ikzelf en mijn vriend zover krijgen om iets veganistisch te eten. Ach ja dat is ook een kwestie van proberen. Wat leuk is aan dit boek is dat je wel andere smaakcombinaties leert maken en met totaal andere producten gaat werken.

Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 3

Titel: Groente & Fruit
Auteur: Claartje Lindhout
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789023014003
Winkelprijs: 13,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining