Yvestown in de Keuken door Yvonne Eijkenduijn

Yvestown in de Keuken door Yvonne EijkenduijnEen kijkje in andermans keuken, heerlijk. Gewoon op Funda kijken hoe de keuken eruit ziet in andermans huis, alleen je leest dan niet de verhalen ‘uit de keuken’. Blogster Yvestown, Yvonne Eijkenduijn, heeft verhalen en recepten uit andermans keuken verzameld in haar boek Yvestown in de Keuken. Het is een boek met verhalen, kijkjes en recepten uit de keuken. Inmiddels heb ik natuurlijk al door Yvestown in de Keuken gebladerd en ik ben fan hoor!

inkijkje yvestown recept

Over het boek: Yvestown in de Keuken

Op een site kan je natuurlijk heel veel kwijt, maar iets fysieke zoals een boek raak je nooit meer kwijt. Het boek is zoals Yvonne zelf zegt in haar introductie niet alleen een kookboek, maar ook een adresboek voor die leuke restaurantjes en winkels en een echt kijkboek, snuffelen in andermans keuken. Na de introductie laat Yvonne zien wat er in haar voorraadkast staat en vervolgens begint het echte binnen kijken in andermans keuken en dat begint met een inkijkje in haar eigen keuken. De recepten in het boek zijn heel divers, hoe meer mensen, hoe meer verschillen. De recepten zijn duidelijk beschreven en staat een foto van het eindresultaat. Achterin het boek staan nog een aantal fijne bonusrecepten voor bijvoorbeeld tomatensoep met gehaktballetjes of aubergine uit de oven.

inkijkje yvestown profiel

Portretten

Elk kijkje heeft een korte inleiding. Bij wie kijken we naar binnen en hoe ziet de keuken er eigenlijk uit met uiteraard een foto. Vervolgens natuurlijk een aantal recepten van de personen bij wie er een kijkje genomen wordt en onder andere de beste keukentips, leuke adressen en beste inspiratiebronnen op een rij. Bij de portretten veel sfeerfoto’s uit de keuken. Echt binnen kijken dus.

inkijkje yvestown sfeerfoto's

Wat vind ik er van?

Het blog Yvestown kende ik helemaal niet, maar naar een paar klikken helemaal aan verslaafd, zo verschillend recepten, lifestyle, diy en noem maar op. Het blog zie je ook helemaal terug in het boek, layout technisch en ook het hele gevoel. De inkijkjes in andermans keuken vind ik echt heel leuk en ook de diversiteit die je hiermee krijgt zoveel mensen, zoveel smaken. Met Yvestown in de keuken doe je inspiratie op om een eventuele nieuwe keuken mee in te richten, ontdek je net die leuke restaurantjes en winkeltjes en maak je je gerecht eens op de manier van een ander. Yvestown in de Keuken is echt een heel veelzijdig boek!

Voorproefje? Klik hier (let op, er wordt direct een pdf gedownload)

Titel: Yvestown in de Keuken
Auteur: Yvonne Eijkenduijn
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789079961771
Winkelprijs: 32,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Uitgeverij Snor!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining