Proeven: AH to GO Salades

AH Quinoasalade
Ken je dat ook? Ben je op het station en dan krijg je gewoon trek als je iemand een frietje, pasta of noem maar op staat te eten. Alleen al die snacks en dergelijke zijn totaal niet gezond en al helemaal niet goed voor de lijn. AH to GO heeft dan voor die trek een viertal nieuwe eenpersoons salades ontwikkeld. Ik heb drie verschillende salades gekregen om te proeven. Zelf heb ik de quinoasalade geproefd en Britt nam de bieten-geitenkaassalade en de bulghursalade voor haar rekening. Kijk mee wat we er van vonden …

AH Bieten geitenkaassalade

AH to GO Salades op een rij

Eerst even de salades op een rijtje. Op de eerste foto zie je de AH Quinoasalade met groene groenten, noten en zaden (quinoa met wortel, tuinerwten, pompoenpitten, hennepzaad, koriander, soja-gemberdressing). De middelste foto is de AH Bieten geitenkaassalade (rode biet, geitenkaas, zonnebloempitten, zoete honingdressing, sinaasappelschil) en de onderste foto is de AH Bulgursalade (bulgur, wilde rijst, dadels, granaatappel) pistachenoten, sinaasappeldressing. De laatste salade, die je hier niet op de foto ziet staan, is de Griekse Quinoasalade (rode quinoa, tomaat, komkommer, rode ui, bosui, witte kaas en zoete muntdressing).

AH Bulgursalade

Wat vinden wij er van?

Beide waren we het er over eens dat de salades bijzondere smaken hadden. De een combineerde bij elke hap goed en bij de bietensalade kreeg je de perfecte combinatie als je een hap nam met de goede verhouding tussen de biet en de geitenkaas. De porties zijn wat klein, het is echt een snacksalade en stilt de ergste trek. Waar we zeker benieuwd naar zijn is de Griekse Quinoasalade, het lijkt ons een aparte, lekkere smaakcombinatie. Kortom dat wordt op zoek naar een AH to GO (en dat kan op Utrecht Centraal lastig zijn, aangezien de winkels daar tijdens de verbouwing regelmatig van locatie veranderen).

Waar te koop?

De nieuwe salades zijn vanaf nu te koop bij AH to GO en kost 2,75 per stuk. Een AH to GO vind je onder andere op trein- en metrostations, bedrijventerreinen, stadscentra en ziekenhuizen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining