Proeven: Special K Cracker Chips

Special K Cracker Chips natural sweet chili

Soms heb ik van die momenten dat ik gewoon chips moet eten. Je kent het vast die onweerstaanbare drang naar iets zouts. Na het eten van een bakje chips heb ik wel eens last van een schuldgevoel, maar met de komst van de Special K Cracker Chips hoeft ik dat niet meer te hebben. Ik was dus helemaal blij toen ik een doos vol geluksmomenten thuis gestuurd kreeg. Kortom, film aan, geur kaarsje aan en uitproberen!

Over Special K Cracker Chips

Deze chips is de nieuwste snack van Kellog’s, een chip met een volle smaak en 60% minder vet dan normale chips. Het geheim is een ingrediëntenmix van tapioca, aardappel en tarwe. Er zijn drie verschillende smaken: Original Sea Salt, Sweet Chilli, Paprika en Sour Cream & Onion. De eerste twee smaken heb ik mogen proberen. De Special K Cracker Chips zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: zakken, multi-packs en grotere pakken. Voor iedereen dus wat wils, lekker voor jezelf alleen of om te delen met je vrienden.

geluksmomentjes Special K Cracker Chips

Maar wat vond ik van de Special K Cracker Chips

De original sea salt vond ik zelf de lekkerste smaak. Deze zal ik ook wel vaker gaan eten. Zo even tussendoor, als ik zin heb om te snacken en toch wat op mijn gewicht moet letten. De Sweet Chilli vond ik minder, het was misschien iets te pittig voor snack chips. Rest mij nu nog de andere smaken eens uit te proberen. Ik ben zeker benieuwd naar de Paprika en Sour Cream & Onion smaak.

Geluksmomenten pakketje

Op de foto hierboven zie je het “Geluksmomenten pakketje”, via een Facebookactie op de Facebookapagina van Brutsellog kon je dit winnen. Inmiddels heeft Inge haar Geluksmomenten pakket ontvangen en was er erg blij mee! Samen met haar dochters heeft ze genoten van de crackerchips en de film!


1 reactie op “Proeven: Special K Cracker Chips

  1. hoi hoi ik was die Inge die nooit iets won maar dit keer dus wel..super gezellig avondje met film en lekkere chips miste nog net de ober die de drankjes kwam doen ;)
    Bedankt voor het leuke pakket!

    Groetjes Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining