Siliconen Ovenhandschoen van Silkomart

Siliconen Ovenhandschoen van SilkomartOvenhandschoen, die heb ik wel in allerlei kleuren maar een siliconen ovenhandschoen die kende ik nog niet, tot ik in een perspakket deze kreeg. Mooi rood en waar is die extra vinger eigenlijk voor nodig?

Silkomart Ovenhandschoen

Siliconen, echt wat anders, Silkomart is daar een kenner van en maakt wel meer siliconen artikelen voor in de keuken. Deze Mister Hot ovenhandschoenen kunnen zelfs tegen een temperatuur tot 300 graden en ook tegen lage temperaturen tot -60 graden beschermd deze ovenhandschoen. Het heeft een antislip structuur, is flexibel en heeft een extra vinger (waarmee je dus preciezer iets kan vastpakken). Je kan deze siliconen handschoen makkelijk onder de kraan afspoelen of zelfs in de vaatwasmachine doen. Naast deze rode ‘Mister Hot’ zijn er nog meer kleuren verkrijgbaar zoals een blauwe, gele, grijze en zwarte.

Handig?

Eigenlijk wel. Mijn ovenhandschoenen die ik normaal gebruik zijn gauw vies, ovenschalen die veel te vol zitten. Probeer maar eens vieze ovenhandschoenen te wassen. Het duurt echt een tijd voordat ze droog zijn. Die extra vinger die deze Mister Hot heeft is wel even wennen, maar wel handig. Kortom eigenlijk een super handig ding. Ik heb er nu nog maar een, een tweede is dus zeker welkom!

De Silkomart Mister Hot siliconen ovenhandschoen kost 16,95


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining