Snoepen: Quality Street

Quality StreetQuality Street ken je die snoepjes nog? Snoepjes in de vorm van bonbons. Vroeger hadden we ze al en werd het blikje bewaard voor klein geld. Al weer veel later namen we een groot blik (van een kilo) mee als souvenir van ons midweekje London. Pas geleden kreeg Michel weer een klein blikje en die was natuurlijk in geen tijd op.

Wat is Quality Street dan?

Zoals ik al zei snoepjes in de vorm van bonbons. Er zijn maar liefst 14 verschillende soorten die allemaal afzonderlijk verpakt zijn in allerlei kleuren papiertjes. De smaken zijn heel verschillend, je kan namelijk kiezen uit snoepjes met vulling als toffee, fudge, fruitcrème, noten en pralines. De snoepjes van Quality Street bevatten overigens geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen wordt vermeld op de site van Nestlé Engeland. Quality Streetsnoepjes zijn verpakt in paarse blikken trommels en kartonnen doosjes. Op de verpakking zie je ook twee figuren. Die figuren zijn twee personages uit het toneelstuk van James Barrie waar Quality Street naar vernoemd is. Quality Street is overigens in 1936 gecreëerd en valt nu onder Nestlé.

En?

Eens in de zoveel tijd vind ik die Quality Street snoepjes enorm lekker. Niet te vaak, het moet wel een traktatie blijven natuurlijk. Van de verschillende gekleurde wikkels wordt ik eigenlijk het meest blij. Je wordt gewoon vrolijk van al die kleurtjes (tenminste ik dan). Een favoriet snoepje uit het blik heb ik eigenlijk niet. Keuzes maken hè, altijd lastig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining