Sap Gezond door Cherie Calbom en Maureen Keane

Sap Gezond door Cherie Calbom en Maureen KeaneSappen, al weer een tijdje zijn deze hip. Groentesappen, fruitsappen als ze maar zo vers mogelijk zijn zonder allerlei industriële toevoegingen. Zelf maken is natuurlijk dan een must, maar hoe combineer je nu allerlei ingrediënten en wat doen bepaalde ingrediënten nu eigenlijk voor je. De schrijvers van dit boek Sap Gezond, Cherie Calbom en Maureen Keane, zochten dit voor je uit. Een boek vol gezonde sappen en vooral de werking er van is het gevolg.

Over het boek: Sap Gezond

Op de cover van het boek staat eigenlijk al wat het boek inhoud: De gezonde power van groente en fruit in een glas! Met complete sapkuren voor de meest voorkomende kwalen en ziekten. Sap Gezond is dan ook een A tot Z gids voor zeventig meest voorkomende kwalen en ziektes. Het boek is ingedeeld in drie delen namelijk deel 1: basisbeginselen met onder andere alles wat je van sap moet weten, deel 2: aandoeningen, verschillende aandoeningen en de beste bijpassende sappen en deel 3: dieetplannen met meer informatie over uiteraard diëten. Goed om te weten is dat het boek een verklarende woordenlijst heeft met uitleg over verschillende ingrediënten en enige medische begrippen. Sap Gezond behandeld steeds een bepaalde aandoening of kwaal en vervolgens worden er algemene aanbevelingen gegeven, krijg je informatie over hoe je je voeding kan aanpassen, welke voedingsstoffen je helpen en wat de heilzame sappen zijn inclusief een aantal kort beschreven recepten.

Wat vind ik van het boek?

Plaatjes van de sappen en dergelijk zal je niet in dit boek vinden. Is dat jammer? Nee, Sap Gezond is niet bedoeld als een hip, trendy boek vol kleur, foto’s en illustraties, maar juist om zoveel mogelijk ziekten en kwalen te behandelen. Kortom Sap Gezond is een informatief boek en helpt om op een andere manier gezond met je lijf om te gaan. Sap Gezond biedt eye-openers over hoe voeding je lijf en dus ook kwalen en ziekten kan beïnvloeden. Kortom een boek om veel van te leren.

Titel: Sap Gezond
Auteur: Cherie Calbom en Maureen Keane
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789045207339
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining