Jamie Magazine (NL) 21/2014

Jamie Magazine (NL) 21/2014Struikelend kwam ik binnen, struikelend over de nieuwe Jamie Magazine die ik eigenlijk helemaal niet meer had verwacht. Net na de kerstdagen stuurde ik namelijk zo’n kaartje uit een kookboek in waarmee je een gratis Jamie Magazine kon opvragen en die actie liep tot 31 december 2013. Dus toch! Heerlijk, het tijdstip kwam precies goed uit, exact tijdens een regenachtig weekend. Vroeger heb ik Jamie Magazine vaak gelezen. Het eerste, Engelse exemplaar nam ik mee uit Londen en ik ben zelfs via een facebookactie bij de lancering van het eerste Nederlandse nummer geweest. Zo jammer dat Jamie Oliver er vanwege de Olympische Spelen toen niet bij kon zijn.

In deze Jamie Magazine

Het thema is echt comfort food met onder andere piepers in een ander jasje, gevulde soepjes en fijne toetjes. Kortom om blij van te worden. Verder interviewt de nieuwe Nederlandse hoofdredacteur Suzanne Pronk de Britse hoofdredacteur Andy Harris, maakt Jamie een groot Grieks groentefeest en krijg je een voorproefje uit het nieuwe kookboek The Green Kitchen vol met healthy food. Daarnaast kom je achter de leukste en lekkerste adressen van Amsterdam, leer je in duidelijke stappen een citroenschuimtaart maken en wordt er in het striprecept een quiche met prei en cheddar gemaakt.

Echt Jamie

Dat Jamie Magazine echt iets van Jamie Oliver is zie je aan alles, lay-out, de teksten, foto’s. Het lijkt echt op een Jamie Oliver kookboek, maar dan als extra’s interviews, reportages en allerlei leuke gadgets. In dit nummer staan bijvoorbeeld maar liefst meer dan 85 recepten! In ieder geval vind ik het wel een van de leukste Nederlandse kookmagazines. Een los nummer kost overigens 6,50.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining