Libelle Lekker Januari 2014

Libelle Lekker Januari 2014Eigenlijk lees ik weinig kookmagazines, een paar op de iPad, een paar gratis supermarkt kookmagazines en de Libelle Lekker. Wanneer ik weer naar België ga moet ik dan ook echt een nieuw nummer meenemen. Dit nummer ligt eigenlijk al weer een tijdje in de winkel, aanstaande donderdag (6 februari) ligt namelijk al weer het nieuwe nummer in de winkel. Toch neem ik even mee met dit nummer, gewoon omdat ik Libelle Lekker zo’n leuk kookmagazine vind.

In dit nummer

Het thema van deze Libelle Lekker is comfort food, dus veel hartverwarmende recepten voor koude avonden zoals kalkoenbout met kruidenboter, hammetje in abdijbier en eendenborstfilet met chutney van gedroogd fruit. Verder ontdek je wat de foodtrends zijn voor 2014: onder andere de boodschappenpakketten, gluten-vrij en wordt de kip weer hip. Maak verder kennis met het Livar kloostervarken, bak met Sofie Dumont de lekkerste koekjes uit haar nieuwe boek en kijk hoe Frank Fol een klassiek witloofrecept uit de Libelle van 1985 in een nieuw jasje zet. Verder laat hobbykok Sarah zien hoe ze met restjes uit de koelkast lekkere nieuwjaarshapjes maakt en zie je waar je moet zijn om lekker te eten in Praag.

Vaste waarden

Natuurlijk zie je in de Libelle Lekker de leukste hebbedingen voor in de keuken (deze maand vooral bakspulletjes), lees je de lekkerste nieuwtjes en staan de leukste en nieuwste kookboeken op een rij. In de keukenklassieker: Wycam’s borstbollen en vertelt actrice Leah Thys wat ze zoal drinkt. Uiteraard ontbreekt het maandmenu niet met 28 recepten voor doordeweeks en het weekend. Als afsluiter wordt er in de rubriek “Kleine chefs” Griekse gegratineerde gehaktballetjes gemaakt.

Los nummer

Libelle Lekker verschijnt 12x per jaar. Een los nummer kost 4,10 en in de eerste week van verschijning zit Libelle Lekker samen met Libelle in een pakket, dit pakket kost 6,10.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining