Vier de verschillen – Het Nationaal Integratiediner

Vier de verschillen - Het Nationaal IntegratiedinerHet Nationaal Integratiediner, ik had er tot nu toe eigenlijk nooit over gehoord tot dit boek op de mat viel. Vorig jaar werd op 10 oktober het Nationaal Integratiediner georganiseerd, aan dit diner deden maar liefst meer dan 10.000 mensen mee over heel Nederland. Het doel van het Nationaal Integratiediner was om mensen door middel van gerechten uit hun eigen cultuur met elkaar te verbinden.

Over: Vier de Verschillen

In het boekje Vier de Verschillen zijn de leukste verhalen en lekkerste recepten van de deelnemers verzameld en in beperkte oplage uitgegeven. Dit boekje heeft namelijk als doel om nog meer mensen die van koken houden om deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner wat dit jaar op 9 oktober wordt gehouden. In het boek wordt gekeken bij organisaties waar het Nationaal integratiediner is gehouden, komen mensen aan woord over diverse integratievraagstukken en uiteraard de deelnemers met hun verhalen over hun integratie en hun recepten. De recepten zijn dus divers, Nederlands en van veel verschillende andere landen.

Het Nationaal Integratiediner

Uiteraard kan ik meer over het Nationaal Integratiediner vertellen, maar in onderstaande video wordt er veel meer verteld, kijk maar:


Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van Asito

Titel: Vier de verschillen – Het Nationaal Integratiediner


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining