Vier de verschillen – Het Nationaal Integratiediner

Vier de verschillen - Het Nationaal IntegratiedinerHet Nationaal Integratiediner, ik had er tot nu toe eigenlijk nooit over gehoord tot dit boek op de mat viel. Vorig jaar werd op 10 oktober het Nationaal Integratiediner georganiseerd, aan dit diner deden maar liefst meer dan 10.000 mensen mee over heel Nederland. Het doel van het Nationaal Integratiediner was om mensen door middel van gerechten uit hun eigen cultuur met elkaar te verbinden.

Over: Vier de Verschillen

In het boekje Vier de Verschillen zijn de leukste verhalen en lekkerste recepten van de deelnemers verzameld en in beperkte oplage uitgegeven. Dit boekje heeft namelijk als doel om nog meer mensen die van koken houden om deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner wat dit jaar op 9 oktober wordt gehouden. In het boek wordt gekeken bij organisaties waar het Nationaal integratiediner is gehouden, komen mensen aan woord over diverse integratievraagstukken en uiteraard de deelnemers met hun verhalen over hun integratie en hun recepten. De recepten zijn dus divers, Nederlands en van veel verschillende andere landen.

Het Nationaal Integratiediner

Uiteraard kan ik meer over het Nationaal Integratiediner vertellen, maar in onderstaande video wordt er veel meer verteld, kijk maar:


Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van Asito

Titel: Vier de verschillen – Het Nationaal Integratiediner


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining