Chocoladebox, Receptenkaartjes

Chocoladebox, Receptenkaartjes

Dit leuke doosje met allemaal receptenkaartjes kreeg ik onlangs van mijn broer. Hij weet dat ik gek ben op chocolade en op bakken. Een prima cadeau dus! Ik zou alles wel willen proberen, alleen wil ik ook wat kilo’s kwijt (goede voornemens uhuh), maar met mate mag je genieten dus geheid dat ik binnenkort iets ga maken met één van deze kaartjes.

Chocoladebox, Receptenkaartjes

In het doosje zitten 50 receptenkaarten in vijf verschillende categorieën namelijk bonbons, dranken, gebak, koude desserts en warme desserts. Op de voorkant van de receptenkaart staat een foto van het resultaat, achterop natuurlijk het recept. De recepten zijn in stappen beschreven en ook voorzien van de bereidingstijden en de voedingswaarden per persoon.

Chocoladebox, Receptenkaartjes

De uitgever van de Chocoladebox is Veltman. Het leuke blikje is onder andere te koop bij Wereldwinkels en cadeaushops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour