Het Vintage Tea Party Jaar door Angel Adoree

Het Vintage Tea Party Jaar door Angel AdoreeAngel Adoree is hier in Nederland niet zo bekend, maar daar mag van mij wel verandering in komen. Ook haar tweede boek wat nu in de Nederlandse taal is verschenen is zo leuk! Het boek The Vintage Tea Party Jaar is gewoon een soort van vintage lifestyle- annex kookboek.

Over: Het Vintage Tea Party jaar

Mijn enthousiasme begint al bij de cover van het boek. Een Victoriaans huis met allerlei raampjes met verschillende taferelen erachter. Op de cover die je hier ziet zie je het niet zo goed maar die raampjes zijn dus allemaal uitgesneden. Heel grappig om te zien. Maar de cover is niet uiteraard het enige waar ik zo blij van wordt, daar vertel ik zo wel meer over.

Het Vintage Tea Party Jaar door Angel Adoree

Eerst meer over het boek zelf. Het Vintage Year Party jaar is ingedeeld in allerlei tea party’s die je over het hele jaar kan houden, namelijk: tea party op oudejaarsavond, tea party voor kinderen, tea party: meisjes van dertien, tea party voor twee, tea party: vrijgezellenfeest, tea party: een bruiloftsfeest, tea party voor een aanstaande moeder, tea party voor de heren, street tea party, tea party op het gras, Guy Fawkes tea party en tea party: kerstmis. Een heel jaar rond dus.

Het Vintage Tea Party Jaar door Angel Adoree

Elke party begint natuurlijk met de uitnodiging, daar heeft Angel Adoree verschillende leuke illustraties voor. Daarna krijg je een aantal recepten die in duidelijke stappen zijn beschreven en voorzien zijn van foto’s en die foto’s zijn wel speciaal gestyled. Ook staan er leuke fröbeldingetjes in zoals hoe maak je een snoepcarrousel of hoe maak je een slinger met rozetten en ideeën die je met bijvoorbeeld je haar kan doen om een ‘vintage’ look te krijgen.

Het Vintage Tea Party Jaar door Angel Adoree

Wat vind ik van het boek?

Het is wel gebleken dat ik fan ben van dit boek. Al die kleuren, de afwisseling tussen recepten en andere dingen in dit boek, de illustraties en foto’s. Eigenlijk zou je het gewoon eens door moeten bladeren, dan word je vanzelf ook wel zo enthousiast als ik en misschien ben je het al geworden door de drietal foto’s van het boek die ik je heb laten zien.

Titel: Het Vintage Tea Party Jaar
Auteur: Angel Adoree
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789059564961
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining