Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes

Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes (appeltaartjes, kruimeltaartjes, fruittaartjes

Heb je ze al gezien in de supermarkt? Koopmans heeft het assortiment namelijk uitgebreid met de Koopmans Mixen voor kleine taartjes. Kleine taartjes voor feestelijke gelegenheden of gewoon voor elke dag. In ieder geval heb ik al wat kleine taartjes gebakken, die je misschien al wel gezien hebt op Brutsellog.

Koopmans appeltaartjes op Brutsellog

Over Koopmans Mixen voor Kleine Taartjes

Sinds begin november liggen drie verschillende mixen voor kleine taartjes in de supermarkt. Ik zet ze alle drie even op een rij:

Koopmans kleine fruittaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg en een vulling van banketbakkersroom. Zelf kies je vers fruit om het af te maken

Koopmans Kleine Kruimeltaartjes hebben een bodem en krokante topping van kruimeldeeg. Daartussen doe je een vulling van appel of kersen met de kaneelmix (uit de verpakking).

Koopmans Kleine Appeltaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg met vulling van appel, rozijnen en kaneelsuiker (uit de verpakking).

Natuurlijk kan ik nog meer vertellen maar je kan ook gewoon de reclame bekijken van Koopmans Mixen voor kleine taartjes op YouTube:

Wat vind ik ervan?

Natuurlijk zijn er recepten genoeg om deze taartjes ook zonder pakjes te maken, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Zorg dat je alles in huis hebt qua ingrediƫnten, zet alles klaar en volg de instructies op de verpakking. De stappen op de verpakking zijn duidelijk beschreven, kortom het kan eigenlijk niet mislukken. Leuke toevoeging van het steeds verder groeiende bakassortiment van Koopmans.

Waar te koop?

Ze staan al eventjes in de schappen van de bekende supermarkten. De adviesprijs is 1,99 per pak.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Eten & kookboeken (468x60)