24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2De makkelijke maaltijden, dat zijn nou maaltijden waar ik van hou. Zeker na een drukke dag heb ik echt geen zin om lang in de keuken te staan om iets ingewikkelds te koken. 24Kitchen heeft voor mij dus het perfecte cadeau: De Makkelijke Maaltijd 2, een kookboek van de 24Kitchen chefs met hun recepten voor de doordeweekse maaltijd die ook nog eens gezond, snel en lekker zijn.

Over De Makkelijke Maaltijd 2

De Makkelijke Maaltijd is een programma op 24Kitchen waarin chefs Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Bianca Janssen, Mounir Toub en Evert te Pas hun recepten laten zien voor de doordeweekse maaltijd. De lekkerste recepten van afgelopen seizoen zijn verzameld in dit kookboek. Het boek is ingedeeld per 24Kitchen chef. Van elke chef krijg je een korte biografie. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het gerecht zelf. Bij verschillende recepten staan er handige tips bij zoals de tip hoe je zelf shoarmakruiden of harissa kan maken.

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

wat vind ik van het boek?

Het kan haast niet anders dat ik De Makkelijke Maaltijd 2 een leuk boek vind, de makkelijke keuken dat past gewoon bij mij, zeker op een doordeweekse dag. Wat leuk is aan De Makkelijke Maaltijd 2 is dat er gevarieerde recepten in staan, het is niet alleen Hollands maar het zijn recepten met invloeden uit de hele wereld. Daarnaast is het niet allemaal met vlees maar staan er ook vegetarische recepten in. Zo kan je je doordeweekse maaltijd elke dag goed afwisselen en zijn de gerechten ook nog eens gezond. Om de recepten in dit boek te maken hoef je niet een keukenprinses (of prins) te zijn. Zorg dat je alles hebt klaar staan, het recept hebt gelezen en ga dan aan de slag!

24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2

Hieronder zie je nog een promotievideo van het eerste kookboek van de De Makkelijke Maaltijd. Zeg nu zelf die mag dan ook niet ontbreken in je verzameling?

Titel: 24Kitchen: De Makkelijke Maaltijd 2
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045207247
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining