Veranderingen op Brutsellog


Zoals de titel al zegt gaat Brutsellog veranderen! Net als de afgelopen 8 jaar zal ik nog steeds elke dag bloggen over wat ik gegeten heb. Brutsellog.nl gaat dus niet veranderen en blijft vertrouwd.

Lifestyle wordt CuliStyle

Brutsellog Lifestyle gaat wel een verandering aan. Brutsellog blijft zich namelijk alleen bezig houden met alles wat gaat over eten en drinken. Brutsellog Lifestyle heet vanaf dit weekend Brutsellog CuliStyle. Wat er verandert is? Artikelen die totaal niets met eten of drinken te maken hebben zijn verhuisd naar LilleDame.nl. Brutsellog wordt dus weer helemaal een foodblog, zoals het ooit (in een ver verleden) is begonnen. Aanpassingen die je nu dus merkt is dat artikelen opeens verdwijnen. Deze zijn verhuisd naar het kleine zusje LilleDame. Daarnaast worden alle artikelen weer opnieuw in categorie├źn gezet. Zo zie je de categorie kookmagazines weer terug en is er al een nieuwe categorie proeven. Het duurt nog wel even voordat alles goed staat, er zijn veel artikelen die nog verhuisd moeten worden en de rest moet goed bekeken worden waar het precies in past. Even geduld dus!

LilleDame

LilleDame gaat over alles behalve eten en drinken. Op LilleDame staan die dingen die ik leuk vind, dat kan een boek, een tv-serie, een beautyproduct of een review van mijn eigen e-reader zijn. Totaal anders dus dan Brutsellog, neem dus even een kijkje.

Tijdstippen

Eerst had ik vaste tijdstippen op Brutsellog Lifestyle, maar dat gaat veranderen op CuliStyle. Dus niet meer op elke werkdag om 10:00 een bericht maar gewoon wanneer ik iets leuks heb te schrijven over iets wat gerelateerd is aan eten & drinken. LilleDame doet precies hetzelfde en publiceert artikelen gewoon als er tijd voor is. Soms veel achter elkaar en soms weer niet.

Sociale Media

Brutsellog is bereikbaar via deze sociale media:
TwitterFacebookBlogLovin
en nog veel meer Sociale Media zoals Google+ en Tumblr (mail maar als je daar de links van wilt hebben).

LilleDame is bereikbaar via deze sociale media:
Twitter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour