Op de valreep: bestel nog een kerstpakket bij Tezet

Kerstpakket van Tezet

Overal zie je al mensen lopen met hun kerstpakket onder de arm, mooie dozen of wat minder zichtbaar, een cadeaubon. Het kan zijn dat je als werkgever misschien nog wat mensen bent vergeten of je wilt op de valreep toch je medewerkers iets leuks schenken? Dat kan! Tezet heeft namelijk nog hele leuke kerstpakketen zoals dit ‘merry’ pakket.

In het Merry Kerstpakket

Op de foto heb je het al misschien wat in het kerstpakket zit, maar ik zet het nog even op een rijtje:

Groene olijven zonder pit (70 gram)
Gezouten pinda’s (60 gram)
Salsa dip van tomaat (315 gram)
Dunne Italiaanse toast (250 gram)
Kleine salami worstjes

Dit alles zit in een leuke kersttas die je misschien weer als decoratie kan gebruiken.

Nog meer kerstpakketten?

Natuurlijk is dit niet het enige kerstpakket wat je bij Tezet kan krijgen. Alle kerstpakketten die Tezet heeft staan op de kerstgeschenkshop.nl. Neem dus snel even een kijkje, wie weet ziet er wat bij voor je!

Over Tezet

Tezet bestaat inmiddels al zo’n 14 jaar en is actief en creatief bezig met seizoenen- en relatiegeschenken. Zo zijn er leuke, unieke pakketten met als thema sinterklaas, pasen, kerst en zomer en heeft Tezet een enorm assortiment aan relatiegeschenken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Eten & kookboeken (468x60)