Gezonde Taarten door Asja Tsachigova

Gezonde Taarten door Asja Tsachigova ‘s Ochtends, wanneer ik naar mijn werk loop, loop ik langs een klein winkeltje waar een grote oven staat en werkbanken. ‘s Middags is er bedrijvigheid en wordt er volop gebakken. In dat winkeltje zijn ze bezig met het bakken van gluten-, lactose- vrije taarten en koekjes. Het moet nog wel geopend worden, maar dit viel zo mooi samen met het verschijnen van het boek Gezonde Taarten van Asja Tsachigova dat ik het wel moest vertellen.

Over het boek: Gezonde Taarten

Het boek, Gezonde Taarten, is gemaakt voor alle volgers van de Levensstijl Methode. De Levensstijl methode is een methode die geen calorieën telt, maar goede voedselcombinaties maakt die je spijsvertering optimaliseert in combinatie met goede ontspanning en voldoende beweging. Uiteraard betekent deze methode niet dat je taart en koekjes gelijk moet laten staan, nee met de juiste ingrediënten past het prima in de methode. Daarom dit boek met taarten die 100% suikervrij zijn!

Gezonde Taarten door Asja Tsachigova

Na de inleiding krijg je veel uitleg over wanneer je het beste taart kan eten, wat is lactose- en gluten- vrij eten en wat zijn de verschillende bak- en decoratietechnieken.Vervolgens is het boek ingedeeld in twee delen: zoet en hartig. Het zoete gedeelte is ingedeeld in zoete taarten, cakes, gebakjes en koekjes. Het hartige gedeelte in hartige taarten, hartige cakes en hartige gebakjes. Aan het eind krijg je nog een aantal extra recepten voor onder andere marsepein en chocoladeglazuur.

De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat (en van die foto’s krijg je al trek hoor!). Bij de recepten staan verschillende icoontjes die aangeven of het recept lactose- of glutenvrij is.

Gezonde Taarten door Asja Tsachigova

Wat vind ik van het boek

Op je eten letten moet bijna iedereen wel, ook ik, maar taartjes zijn gewoon zo lekker. Zelf bakken is nog leuker. Daarnaast merk ik het ook wel als ik weer eens te veel suiker heb gegeten. Als het bakken van taarten dan zonder geraffineerde suikers zou kunnen, graag! Dit boek heeft het dus. In plaats van gewone suiker wordt er veel gebakken met druivensuiker. Fijn is dat dit boek ook denkt aan mensen die allergieën hebben voor lactose producten of gluten. Kortom Gezonde Taarten van Asja Tsachigova is gewoon een musthave als je met een gezonde levensstijl bezig bent en af en toe toch eens wilt zondigen of gewoon lekker wilt bakken (en dat je er zelf ook van mag proeven).

Let op, niet alle combinaties in dit boek zijn goed voor de Levensstijl methode. Let daarom goed op de icoontjes bij de recepten.

Titel: Gezonde Taarten
Auteur: Asja Tsachigova
Uitgever: Levensstijl
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789081556767
Winkelprijs: 20,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour