Allerhande December 2013: De Kersteditie!

Allerhande December 2013: De Kersteditie! coverVanaf vandaag is hij er weer de dubbeldikke kersteditie van de Allerhande met het opschrift: Kerst Lukt!. Haast je dus naar de Albert Heijn of pak, wat meer relaxt, je tablet erbij en download dit nummer, want een stressvrije kerst qua koken, bakken en eten wie wil dat nu niet (of doe gewoon alvast je ideeën op voor jouw perfecte kerstdiner).

In deze Allerhande kersteditie

Net als elk jaar krijg je in de Allerhande kerstedities een aantal complete menu’s. Deze keer maar liefst acht verschillende en bijelkaar zijn dat 84 gerechten (en dus recepten). De acht menu voor deze kerst zijn: vertrouwd, culinair, Italiaans, voor kids, vegadiner, Scansinavisch, klassiek en hapjestafel. Volop inspiratie dus.

Allerhande December 2013: De Kersteditie!

De menu’s bestaan uit recepten voor drankjes, voor-, hoofd-, tussen-, bij- en nagerechten en hapjes. De recepten zijn allemaal in duidelijke korte stappen beschreven, het kan dus haast niet mislukken. Naast de acht menu’s krijg je ook ideeën voor het gourmetten, geeft wijnkenner Harold Hamersma zijn advies voor de beste ‘feestdagenwijn’, krijg je leuke kerst stylingtips en krijg je antwoord op veel ‘kerfstokken’ -vragen.

Allerhande December 2013: De Kersteditie!

In het kerstassortiment?

Wil je weten wat Albert Heijn zelf in het speciale kerstassortiment heeft, dan neem je ook het alles voor kerst magazine mee (wordt overigens ook huis-aan-huis bezorgd). In dit magazine staat wat Albert Heijn dit jaar in het assortiment heeft qua eten en met de laatste cadeau ideeën van Bol.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour