Nieuwe Pickwick delicious smaak: Apple Pie

Nieuwe Pickwick delicieus smaak: Apple Pie

Opnieuw brengt Pickwick een nieuwe theesmaak op de markt, het theeschap van Pickwick is, zoals misschien al wel hebt gezien in de supermarkt, de laatste tijd behoorlijk gegroeid! De delicieus spices lijn is uitgebreid met de smaak Apple Pie. Appeltaart in een kopje dus.

Wat zegt Pickwick over de nieuwe smaak?

Deze thee is geïnspireerd op huisgemaakte appeltaart vers uit de oven. Zwarte thee met stukjes appel en de rijke smaak van kaneel. Van deze heerlijke verwenthee kan je zonder schuldgevoel onbeperkt genieten. Bevat geen calorieën.

Wat vind ik van de Apple Pie thee?

Ik ben gek op de theetjes van Pickwick delicious spices, ik was dus enorm benieuwd naar deze nieuwe smaak. Bij het opendoen van het doosje rook ik een bekende geur, die ik niet zo snel kon thuisbrengen. Na het bestuderen van de ingrediënten lijst zou dat wel de rooibos thee kunnen zijn geweest, die naast de zwarte thee in deze variant zit. Daarna ruik je een beetje kaneel, en verder weg een beetje appel. Maar hoe smaakt Apple Pie? Hoe smaakt appeltaart eigenlijk? Het smaakt wat naar kaneelthee, heeft wat frisheid zoals de Turkish Apple thee, daarnaast proef ik de rooibos thee beter dan de zwarte thee. Met een stuk huisgemaakte appeltaart (met slagroom uiteraard) komt de smaak helemaal tot zijn recht.

Goed om te weten

Pickwick Apple Pie is 100% natuurlijk. De Pickwick Apple Pie thee heeft als ingrediënt zoethout, wanneer je een te hoge bloeddruk hebt is het beter deze thee te vermijden.

Waar verkrijgbaar?

Pickwick Apple Pie is vanaf eind november te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten, in de D.E winkels en online. De adviesprijs is € 1,59 voor een doosje met 20 zakjes van 1,5 gram. De thee is ook buiten de wintermaanden verkrijgbaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour