Tivall Vegetarisch Vlees

Tivall Vegetarisch Vlees, oosterse wokblokjes, spekreepjes en royaal burger,
Via de website Tivall Talk ben ik, opnieuw, in aanraking gekomen met vegetarisch vlees. Ik werd namelijk geselecteerd als Tivall Talk tester. Deze periode is nu al weer even achter de rug, maar kort gezegd was ik aangenaam verrast over de smaak van het vegetarische vlees van Tivall, het had nu meer smaak dan vroeger, een reden om dus vaker het vlees te laten staan.

Welk Tivall Vegetarisch Vlees heb ik geprobeerd?

Voor het testen kon ik kiezen uit een aantal producten. Ik koos uit die producten voor de Oosterse wokblokjes en de spekreepjes. Buiten deze producten om heb ik ook de burger royaal geprobeerd, gewoon als lunch op mijn vrije vrijdag en de shoarmareepjes voor bij een lekker simpele maaltijd. Op het eetdagboek van Brutsellog kan je precies zien wat ik gemaakt heb. Michel en ik zijn allebei echte vleeseters en eigenlijk ook sceptisch over vegetarisch vlees omdat we een aantal jaren geleden een wat mindere ervaring hebben gehad met vegetarisch vlees. Toch door de opkomst van bijvoorbeeld de Vegetarische Slager, waar ik inmiddels ook heel erg benieuwd naar ben, toch Tivall vegetarisch vlees geprobeerd en ja als afwisseling van echt vlees en echt vegetarische gerechten is dit een prima afwisseling. Het heeft echt smaak en een bite. Daarnaast kan je ook goed variëren met Tivall en heeft het merk een grote keuze. Helemaal vegetarisch zal ik niet worden, maar flexitariër kan best wel.

De Oosterse wokblokjes en de spekreepjes

De oosterse wokblokjes zijn al gemarineerde wokblokjes, de kruiding en marinade is op basis van de Oosters keuken, je kan dus gelijk beginnen. Perfect voor een snel noodlesgerecht. De spekreepjes hebben een verrassende speksmaak voor vegetarisch vlees. Je kan het dus helemaal goed combineren met een stamppot, maar ook met de vegetarische variant op de spaghetti carbonara die ik ermee gemaakt heb.

Over Tivall

Tivall is een merk wat al 25 jaar ervaring heeft in het maken van vleesvervangers. Het heeft een basis van soja, tarwe en groenten en dat wordt gecombineerd met andere vegetarische ingrediënten om voor een verrassende smaak en een goede ‘bite’ te zorgen. Tivall vegetarisch vlees is overigens alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining