Stevie Parle’s Real Kitchen

Stevie Parle's Real KitchenHij wordt net zo spannend en vernieuwend gevonden als Ottolenghi en net zo eerlijk en puur gevonden als The River Café: Stevie Parle. Stevie Parle is de nieuwe culinaire belofte op dit moment. Zijn creaties noemt hij ‘Nouveau Ruig’, kortom dat belooft wat! Niet voor niets heeft Stevie’s Parle’s Real Kitchen de ondertitel: spannende nieuwe recepten van een wereldchef. In dit kookboek maakt Stevie thuisgerechten a la nu.

Het boek: Stevie Parle’s Real Kitchen

In het uitgebreide voorwoord van Stevie vertelt hij zelf over zijn liefde voor koken en over zijn nieuwsgierigheid naar het koken, de geschiedenis van zijn gerechten en naar ingrediënten. Vervolgens starten de recepten. De recepten zijn ingedeeld in de vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Daarnaast is er in Stevie Parle’s Real Kitchen ook plek voor zoete recepten en nieuwe basisrecepten. De recepten hebben een kleine inleiding en zijn bijna allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. Verder krijg je door het boek heen allerlei handige tips over keukenspullen en ingrediënten.

Wat vind ik van het boek?

Inderdaad, de recepten in Stevie Parle’s Real Kitchen zijn anders door modernere ingrediënten en misschien ook wel door spannendere ingrediënten gebruik. De recepten zijn echt verrassend te noemen, het zijn ‘comfort food’ recepten maar dan in een nieuw jasje.

Wie is Stevie Parle?

Stevie Parle is eigenaar van The Dock Kitchen in de bekende Londense wijk Notting Hill. Daarnaast schrijft hij wekelijks voor de Daily Telegraph en heeft hij zijn eigen programma, Spice Trip, op Channel 4. Stevie is overigens winnaar van The Observer’s Young Chef of the Year Award.

Titel: Stevie Parle’s Real Kitchen
Auteur: Stevie Parle
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789021553528
Winkelprijs: 24,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining