Libelle Lekker Februari 2013

cover Libelle Lekker Februari 2013Dit magazine is een van de weinige kooktijdschriften die ik nog lees. Libelle Lekker blijf ik gewoon leuk vinden. Als ik dus in BelgiĆ« ben moet ik gewoon de Libelle Lekker magazine kopen. Waarom ik het leuk vind? Het is gewoon zo’n vrolijk tijdschrift, jong, lekker en ook culinair, niet de recepten en verhalen die je in de Nederlandse kooktijdschriften ziet, maar net even anders. In ieder geval viel ik deze keer in de boter met een nummer vol chocoladerecepten. Heerlijk!

In deze Libelle Lekker

In dit nummer is het nog een beetje Valentijn en dat merk je zeker aan de verleidelijke desserten met chocolade. Verder in ‘koken & proeven’ onder andere allerlei recepten met gehakt, zes verschillende soepen uit het kookboek Veg en recepten met zonnige groenten uit je wintertuin. In ‘lezen & ontdekken’ reist Libelle Lekker af naar Portugal en ontdekt daar allerlei smuladressen. Daarnaast wordt er geproefd bij Peter Vangenechten van restaurant La Belle in Geel en zes vrouwen die bierbrouwen, lees hun verhaal. De ‘vaste waarden’ zijn natuurlijk onder andere de 28 recepten van het maandmenu, het recept voor de kleine chefs en mag het iets meer zijn? met daarin alles over truffels.

Ook Libelle Lekker lezen?

Om de Libelle Lekker te lezen hoef je niet meer naar Belgiƫ te gaan. Op de iPad kan je nu de app MagStore downloaden. Naast de Libelle Lekker kan je onder andere ook Njam!, een culinair Vlaams magazine, downloaden. In MagStore kost Libelle Lekker 4,49. Liever gewoon op papier? Dan kost een nummer van Libelle Lekker 3,90. Dit nummer ligt nog maar kort in de winkels, vanaf 7 maart ligt namelijk het Paasnummer al weer klaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining