Het Geheim van de Chef door Gordon Ramsay

Het Geheim van de Chef door Gordon RamsayHeb je de ambitie om te koken als een topchef? In het kookboek Het geheim van de chef geeft Gordon Ramsay zijn culinaire geheimen prijs van zijn beroemde gerechten. Zijn zijn recepten nu echt zo moeilijk om te maken of zijn er allerlei handigheidjes die het maken van deze culinaire gerechten een stuk makkelijker maakt.

Het boek: Het geheim van de chef

Culinaire gerechten voorschotelen aan je gasten, maar je weet niet hoe je er aan moet beginnen. Gordon Ramsay geeft zijn geheimen prijs in dit kookboek. De recepten in Het geheim van de chef zijn ingedeeld in schaaldieren, vis, ‘kip en wild gevogelte’, vlees, ‘pasta en rijst’, groenten, eieren, fruit, ‘bloem: brood, gebak en cake’ en ‘bouillons, sauzen en dressings’. Elk recept heeft een inleiding en is stapsgewijs beschreven. Daarnaast zijn een groot aantal recepten voorzien van een foto van het eindresultaat en handige tips. Een aantal technieken die wat moeilijker zijn om te doen, zoals de poché-grillétechniek, vlees opbinden en het bereiden van verse krab worden in stap voor stap foto’s duidelijk uitgelegd.

Wat vind ik van het boek?

De recepten in dit boek hebben echt een hoger niveau, niet iets wat je even na je werk of andere drukke bezigheden gaat maken, maar juist rustig in je vrije tijd. De tijd er voor nemen en ook de tips goed opvolgen. Het resultaat mag er daarna ook wel zijn. Goed om te weten is dat dit boek een heruitgave is, het origineel van Het Geheim van de chef is in 2003 al eerder uitgegeven. Op de cover, de bindwijze en de prijs (veel goedkoper) is er weinig veranderd aan het boek. Het geheim van de chef is echt een boek voor iedereen die net wat meer uitdaging zoekt.

Titel: Het Geheim van de chef
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789021553337
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining