Elisabeth’s Magazine Valentijn 2013

Elisabeth's Magazine Valentijn 2013Elisabeth’s Magazine is veranderd! Vorige jaar verscheen het nummer elk kwartaal, nu zelfs 12x per jaar en er zijn zelfs specials rondom speciale gelegenheden. Het verschijnt niet meer op papier maar in pdf-vorm. Dat laatste is misschien wel de grootste verandering, maar in het digitale tijdperk lees je Elisabeth’s Magazine toch gewoon op je tablet!

Elisabeth’s Magazine Valentijn Editie

Dit magazine kreeg ik een dag voor Valentijnsdag in mijn Facebook mailbox. Zo’n leuke en lieve verrassing van Elisabeth! In deze Valentijn editie krijg je recepten en verhalen die helemaal in het teken van Valentijn staan. Veel roze dus! Tina maakt bijvoorbeeld een kokos crème taart wat volgens de principes van raw food is gemaakt. Annemieke van Qlina en ook Marian van Afvallen en Bewegen vertellen over de oorsprong van Valentijn dag. Verder vertelt René van Slijterij van Kesteren over de Astoria 9.5 cold wine pink en ook Gereon vertelt over wijnen en heeft een bijpassend recept. De recepten die je in deze Valentijn editie leest zijn onder andere een bleekselderij curry met polenta, een garnalen cocktail en oesters met pastis en natuurlijk het recept van de cover: be my valentine koekjes van Gabriella.

Prestatie

Ik vind het elke keer weer een prestatie van Elisabeth en al die mensen die een bijdrage leveren om nu zelfs elke maand een magazine te maken. Het kost echt veel tijd om te bedenken wat je wilt, alle bijdrages te verzamelen en dan alles leuk in een layout te krijgen. Hieronder kan je een klein voorproefje zien van het Valentijn en Januari nummer van Elisabeth Magazine wat eerder dit jaar is verschenen.

Wat kost Elisabeth’s Magazine

Elisabeth’s Magazine verschijnt nu 12x per jaar. Een jaarabonnement kost 10 euro inclusief de Elisabeth’s Magazine specials, een los nummer 1,50. Neem ook een kijkje in de webshop van Elisabeth’s Magazine voor meer informatie.


1 reactie op “Elisabeth’s Magazine Valentijn 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining