Verras je Valentijn met Nespresso Pixie

Nespresso Pixie espressokopjes

Morgen is het Valentijnsdag! Heb jij al een idee wat jij je geliefde of misschien wel je geheime Valentijn wilt geven? Nepresso geeft je op de valreep nog een aantal ideeën. Natuurlijk mag je ook op elke andere, willekeurige dag je geliefde verrassen met iets moois uit de Nespresso Pixie collectie.

Nespresso Pixie

Je Valentijn verras je in stijl met de dieprode roestvrijstalen Decaffeinato kopjes uit de Pixie lijn. Wat is romantischer dan samen genieten van een je favoriet grand cru? Wil je een nog meer indruk maken dan is de rode Pixie Carmine, een vurig rood Nespresso koffieapparaat, een echte Valentijns blikvanger, samen met de Aeroccino red, melkopschuimer, een mooie combinatie. Kortom design in de kleur van de liefde. Bekijk in onderstaande video nog meer van de Pixie collectie.

Nespresso Decaffeinato

Natuurlijk drink je bij deze rode kleuren ook een bijpassende Nespresso in een rode capsule, de Decaffeinato Grand Cru. Dit is een licht gebrande melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s, welke versterkt is met een vleugje Robusta. De espresso heeft een noot van rode vruchten en is bovendien cafeïnevrij.

Weetjes

De Nespresso Pixie machine heeft recent de ‘Red Dot design award‘ in de wacht gesleept. De machine is ontwikkeld door het Nespresso R&D team en ontworpen door designpartner Antoine Cahen van Les Ateliers du Nord. De Pixie is de kleinste koffiemachine ooit gemaakt door Nespresso. De machine wordt in zes verschillende kleuren geleverd door Krups en Magimix.

Wat kosten deze leuke rode Pixie artikelen?

De Pixie kopjes, 2 stuks met roerlepels, kosten 21 euro en zijn, zoals we van Nespresso gewend zijn, stijlvol verpakt. Een waar cadeau dus. De Pixie Carmine machine kost 149 euro en de Aeroccino 3 red 70 euro. Al deze Nespresso artikelen zijn online verkrijgbaar en natuurlijk in de Nespresso Boutiques.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining