Donna Hay Magazine 67

Donna Hay Magazine 67Wat is het een tijd geleden dat ik over Donna Hay magazine heb geschreven. Nog steeds lees ik dit magazine, niet meer in papieren vorm maar op de iPad. Het lijkt dan wel of de foto’s nog net wat mooier zijn dan op papier. Zoals je misschien al weet is Donna Hay Magazine het Australisch kookmagazine van Donna Hay, schrijfster van diverse kookboeken. Om de twee maanden verschijnt er een heerlijk dik nummer met allerlei lekkers uit haar keuken.

In deze Donna Hay Magazine

Het thema van deze Donna Hay Magazine is ‘Chilling Out’, even afkoelen, en dat is niet gek aangezien het in Australië nu hoogzomer is. Voor ons is het dus alvast een voorproefje op de zomer. Zo krijgen we alvast ideeën voor zomerse salades en het beste voor op de barbecue. Every day heeft nu de onderdelen ‘wat eten we’, ‘wat kopen we’ en ‘wat proberen we’. Leuke insteek om nieuwe seizoensgebonden dingen te ontdekken. Verder ook snelle recepten, vooruit maak recepten die ook best even in de vriezer kunnen en hoe maak je een quiche.

En nog meer?

Verder in Donna Hay Magazine allerlei recepten met bananen zoals bijvoorbeeld een bananen crème brûlée of het bananen en chocoladebrood. Daarnaast ook recepten om aardappels in je salade te verwerken, wat kan je maken met gehakt en allerlei zomerse spiesjes. Helemaal lekker zijn de recepten die geïnspireerd zijn op de sundae ijsjes. Kortom het is gewoon een super lekker magazine, bijna een kookboek, en dat is wat ik wel van Donna Hay gewend ben.

Donna Hay Magazine op de iPad

Donna Hay Magazine is verkrijgbaar via de Donna Hay iPad app. De app zelf is gratis, maar de magazines zelf moet je natuurlijk wel betalen. Een magazine in de app kost 4,49 (euro). De eerste twee nummers, Donna Hay Magazine 59 en 60, zijn gratis te downloaden.

Bekijk hieronder ook de YouTube waarin je alvast een voorproefje krijgt van de mogelijkheden van Donna Hay Magazine op de iPad:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining