Piramide Biologische Thee

Piramide Biologische Thee Graantappel Framboos / Bosbes
Op de Horecava valt natuurlijk veel te proeven, zo ook thee. Zoals bekend ben ik een theeleut dus dat moest ik proberen. Het merk Piramide kende ik eigenlijk niet, dacht ik, maar toen ik hun sprookjesthee zag op hun site kende ik het zeker. Het merk is onder andere te koop bij De Tuinen. Piramide thee is dan ook een biologische thee.

Piramide biologische thee

Op de Horecava werden nieuwe theeën voor de horeca gepresenteerd. Ik heb de granaatappel-framboos en bosbessen smaak geprobeerd en wat zijn deze theeën lekker! Zelf ben ik niet echt gek op bosvruchtentheeën of thee die daar op lijkt, maar deze smaken zijn echt lekker, waarschijnlijk door de combinatie van groene thee met echt fruit. De thee van Piramide wordt geplukt in het Vietnamese bergdorpje Suoi Bu. De groene thee wordt daar met de hand geplukt. De ingrediënten van de Piramide granaatappel framboos thee zijn groene thee, witte thee, natuurlijke aroma’s, rode biet, pepermunt, granaatappel en framboos. De ingrediënten van de Piramide bosbes thee zijn groene thee, witte thee, rode biet, natuurlijk aroma en bosbes. De thee maak je door kokend water af te laten koelen naar 80 graden Celsius, dit doe je omdat groene thee anders snel een bittere smaak krijgt. Vervolgens laat je de thee ongeveer 3 minuten trekken en voilá je hebt een lekker kopje thee.

Composteerbaar

Goed om te weten is dat een groot deel van het thee assortiment van Piramide geen nietjes meer hebben in het theezakje, maar een knoopje. Dit is natuurlijk beter voor het milieu. De theezakjes kunnen nu op de composthoop of in de GFT-bak. Dat kan ook samen met de folie die om het doosje zit, deze is namelijk al langer composteerbaar.

In ieder geval deze smaken Piramide biologische thee kan je binnenkort ook vinden in de horeca, waar precies dat weet ik natuurlijk niet, maar mocht je het ergens tegenkomen probeer dan zeker een smaakje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining