Proberen: Lipton Brisk Tea

Lipton Brisk Ice TeaOp de Horecava kreeg ik een flesje Lipton Brisk, ik kende dat al wel omdat ik de flesjes bij de Albert Heijn had zien staan, alleen nooit gekocht. Nu kon ik het dan eindelijk proeven, want ik hou van ijsthee, nou ja ijsthee van één bepaald merk dan.

Over Lipton Brisk Tea

Lipton Brisk is een ijsthee met drie verschillende smaken: Tea Apple Twist, Tea Dragon Fruit en Tea Fruit Punch. Brisk Tea Apple Twist is een ijsthee met appelsap. Je proeft een beetje thee en beetje appelsap. Brisk Tea Dragon Fruit schijnt de heftigste smaak ooit te zijn, dragon fruit wordt ook wel pitaya of drakenvrucht genoemd en is een vrucht van verschillende cactussoorten. De derde smaak is Brisk Tea Fruit Punch, een supercombo voor je smaakpapillen volgens Lipton Ice Tea. De doelgroep van deze Ice Tea is jongeren en dat kan je zien aan de verpakking. De verpakking wordt namelijk geïllustreerd met funky street art. 100 ml Brisk Ice Tea bevat 7 gram suiker en 30 kcal per 100 ml.

Wat vind ik van Lipton Brisk Tea Apple Twist?

De smaak die ik kreeg was de Lipton Brisk Tea. Deze heb ik samen met Britt geproefd. Beide vonden we de Apple Twist lekker. Het smaakt licht naar thee, maar meer naar appelsap. Daarnaast is de thee best zoetig. In ieder geval vind ik Lipton Brisk Tea Apple Twist een goede vervanger van mijn favoriete ijsthee.

Over Lipton

Lipton is wereldwijd een van de bekendste en meest verkochte thee merken, zowel warme als ijsthee. Het was Sir Thomas Lipton, een schot, die aan het eind van de negentiende eeuw de Lipton Tea Company heeft opgericht toen hij zijn eerste theeplantage in Ceylon kocht. Inmiddels, ruim 100 jaar later, heeft Lipton duizenden hectares theeplantages in onder andere Kenia en Tanzania.

Wat kost Lipton Brisk Tea?

Een flesje van 500 ml Lipton Brisk Tea kost bij Albert Heijn 1,09.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining