OXO Maatbekers

Oxo MaatbekersMijn oude maatbekers werden oud, moeilijk afleesbaar, echt onhandig dus. Via Kookpunt kwam ik achter deze handige maatbekers van OXO. Je kan namelijk van bovenaf zien welke hoeveelheid je er in hebt gedaan. Helaas hadden zij toen alleen de 500 ml versie. ik was dus helemaal blij toen ik bij de Kookwekker in Apeldoorn ook de 1 liter maatbeker zag staan, zelfs in de aanbieding. Dat kon ik dus niet laten staan, meenemen dus! OXO Maatbekers bovenkant

De OXO Maatbekers

Zoals je op de foto’s ziet hebben beide maatbekers een handgreep, wat het natuurlijk makkelijker maakt om het vast te houden als er iets warms in zit. Verder zie je op de ene kant van de maatbeker een millimeter maatvoering en aan de andere kant een maatvoering in cups. Deze beide maatvoeringen zie je dus ook als je vanaf boven de maatbeker in kijkt. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar van een inhoud van 250 ml tot maar liefst een inhoud van 2 liter. De maatbekers kunnen in de vaatwasmachine.

Wat vind ik ervan?

Met deze maatbekers ben ik enorm blij, de schuine maatvoering in de kan wat deze maatbekers uniek maakt en de handgreep, altijd fijn bij een maat beker. Kortom kom je een maatbeker van OXO tegen, bekijk ze eens ze zijn echt heel fijn in gebruik.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining