Magisso Teacup

Magisso TeacupAl een tijdje terug heb je gelezen over Pickwick Herbal Goodness op Brutsellog Lifestyle. Daarbij kreeg ik ook deze Magisso teacup. Deze theekop is een ontwerp van Laura Bougdanos en Vesa Jääskö. De Magisso teacup heeft zelfs een eervolle vermelding gekregen tijdens de Red Dot Design Award 2011.

Hoe werkt de Magisso Teacup?

De Magisso Teacup is een theekop met een zeefje in één. Zonder te knoeien kan je je losse thee in dit kopje maken. Het zeefje laat je gewoon zitten. Hoe dit kan? De bodem van deze theekop is driehoekig. Je zet de theekop eerst zo neer dat het zeefje laag staat. Doe er je losse thee in. Schenk er heet water over tot de losse thee onder staat. Laat het vervolgens net zolang trekken tot de thee de gewenste sterkte heeft. Vervolgens kantel je de Magisso teacup en kan je je thee drinken terwijl de losse thee in het schuine deel achterblijft. De thee wordt dan niet meer sterker. Onderaan dit bericht zie je ook een instructievideo van de Magisso Teacup

Wat vind ik ervan?

Wat een mooie beker, simpel Fins design. Zelf heb ik een zwarte Magisso teacup gekregen, dit kan soms wat lastig zijn om te bepalen hoe sterk je thee is. Ik kijk naar de kleur van de thee of mijn thee de gewenste sterkte heeft. De Magisso theekop is van een kunststof, dat vond ik wel even wennen. Het zeefje kan je ook loshalen wat het afwassen natuurlijk wel wat makkelijker maakt.

Wat kost de Magisso Teacup?

In verschillende webshops is de Magisso Teacup te koop, je betaalt er ongeveer 20 euro voor. De Magisso theekop is verkrijgbaar in witte en zwarte uitvoering.

Hieronder zie je een productvideo over de Magisso teacup:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining