Elisabeth’s Magazine Winter 2012/2013

Elisabeth's Magazine Winter 2012/2013Deze week kreeg ik Elisabeth’s Magazine opgestuurd. Dit magazine wordt gemaakt door gewichtsconsulente Elisabeth en natuurlijk een aantal andere medewerkers. Het is een magazine wat eigenlijk als een diep gekoesterde wens is ontstaan en inmiddels wordt Elisabeth’s Magazine al twee jaar in eigen beheer uitgegeven. Kortom tijd om ook eens door dit magazine te bladeren.

Elisabeth’s Magazine

Elisabeth’s Magazine wordt zo als ik al eerder schreef gemaakt door Elisabeth, zij wordt bijgestaan door koks, schrijvers en recensenten. Elk nummer heeft een ander thema. Het winternummer heeft als thema dichtbij. Het staat voor dichtbij je zelf. Verder in dit nummer krijg je recepten zoals een kerststol met abrikozen en oliebollen met cottage cheese en crème fraiche van Gabriella’s Taartenatelier. Zelf maakt Elisabeth haar erwtensoep, en dat past wel bij dit koude weer.

Bea Pols en Yvonne van den Heuvel vertellen in hun beider columns over het thema ‘dichtbij’, ook interviewt Bea Pols collega’s, deze keer is het Marjoleine van der Waal. Annemieke van Qlina Foodweb gaat op bezoek bij ‘t Lansink tuindorphotel & restaurant. Daarnaast ook een boekbespreking van de Omfiets Wijn Gids 2013 van Nicolaas Kleij, kijk mee hoe het was bij de allereerste editie van het ‘Love Your Life’ event. Dit is natuurlijk nog lang niet alles!

Wat vind ik er van?

Wat vind ik het stoer dat je het durft om zelf een magazine te maken, een magazine waar je passie ligt. Het kost enorm veel tijd lijkt me. Het is misschien geen delicious. of Foodies magazine, het is een magazine wat gewoon met veel plezier gemaakt wordt en dat is ook belangrijk!

** Tot kerstavond, 24 december 2012, doneert Elisabeth Magazine 50 cent per verkocht magazine aan Serious Request van 3FM **

Waar is Elisabeth’s Magazine verkrijgbaar?

Omdat Elisabeth’s Magazine in eigen beheer wordt uitgegeven is het niet los in de winkels verkrijgbaar. Je kan Elisabeth’s Magazine wel kopen in de eigen webshop. Een los nummer kost 5,50 en een abonnement kost 20,00 per jaar. Je ontvangt dan elk kwartaal een nieuw nummer.


1 reactie op “Elisabeth’s Magazine Winter 2012/2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining