Allerhande Jamie Oliver 12/2012

Allerhande 12/2012 Het Jamie Oliver nummerHet duurde even eer ik het kerstnummer van de Allerhande Jamie Oliver nummer in handen had. Natuurlijk had ik het nummer wel gedownload op de iPad, maar zo’n kerstnummer op papier is altijd erg leuk. Sowieso vind ik kookmagazines op papier vaak leuker dan op de iPad, maar voordeel van de iPad is dat je natuurlijk veel minder ruimte kwijt bent wanneer je alle kookmagazines eigenlijk wilt bewaren. Maar goed het Allerhande Jamie Oliver kerstnummer is het wat?

Allerhande Jamie Oliver

Jamie Oliver heb je de laatste tijd vaker gezien in de Allerhande waar hij en een lezer een zelfde soort gerecht maken. Nu dus een heel nummer vol met Jamie Oliver gerechten voor de kerstdagen. Voorgerechten, hoofdgerechten bijgerechten, nagerechten, hapjes en drankjes, het komt allemaal voorbij. Zo maakt Jamie 5 verschillende gerechten met vis als vooraf, gaat hij ook aan de slag met groenten van het seizoen en maakt hij 15 gerechtjes in 15 minuten (maar het duurt stiekem wel iets langer).

En wat nog meer?

Verder in deze Allerhande zeven kerstklassiekers in ‘wat eten we deze kerst?’ zoals rollade en varkenshaas. Ook wordt er een kerstdiner voor de kids en volwassenen gemaakt. Samen in de keuken met je kinderen dus. In trenddossier lees je allerlei recepten met chocolade, inclusief handige weetjes en in de thuiskoks maken drie Jamie-fans hun favoriete kerstgerechten. Zoals je gewend bent van Allerhande staan achter in nog een heel aantal handige tips om het kerstkoken nog makkelijker te maken.

Deze kerst Allerhande is waarschijnlijk weer een inspiratie bron voor veel kerstdiners in Nederland. Zelf heb ik nog geen idee wat ik met kerst ga eten. Dus de Allerhande zal bij mij ook nog genoeg doorgebladerd worden. Wil je zelf nog een Allehande, wees er dan snel bij want op=op. Allerhande kan je gratis afhalen bij de Albert Heijn of downloaden in de Allerhande iPad app.

Bekijk hieronder de ‘Making of …’ van dit kerstnummer met Jamie Oliver:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining