Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

In mijn eerste ‘Wat zit er in de Brutsel mailbox‘ bericht heb ik er al over geschreven de nieuwe repen van Rolo en Crunch. Inmiddels heb ik de beide smaken geprobeerd, ouderwets lekker. Wie heeft er vroeger nu niet een Rolo of Crunch gesnoept op school? Ik wel, maar goed ik ben dan ook wel verzot op chocolade! Nestlé heeft de Rolo en Crunch vanaf heden in een reep ‘gegoten’.

Crunch chocolade tablet

Crunch Chocolade TabletDe Crunch tablet is een reep melkchocolade met knapperige granen. Voor als je zin hebt in een bite. Een stukje van 25 gram Crunch Tablet bevat 128 kcal. Wat opvalt aan deze reep is dat de reep geen gelijke stukjes heeft, zoals je op de foto ziet, eerlijk delen zit er dus niet in. Deze reep deed mij weer terug denken aan vroeger, toen het net ‘nieuw’ was in de schoolkantine en het werd uitgedeeld.

Rolo Chocolade Tablet

Rolo Chocolade TabletDe Rolo tablet is gemaakt van romige melkchocolade met een vulling van karamel. Perfect om langzaam van te genieten. De vorm van de reep is geïnspireerd op de Rolo chocoladecups. Twee stukjes Rolo Tablet bevatten 102 kcal. Rolo heb ik vroeger eigenlijk niet zoveel gesnoept, terwijl ik toch wel van karamel houd, vreemd. De Rolo tablet is wat ‘chiquer’ dan de Crunch reep.

Wat kosten de Crunch & Rolo Chocolade Tabletten eigenlijk?

Vanaf november 2012 zij de Rolo en Crunch chocolade tabletten verkrijgbaar bij de supermarkt. De adviesprijs voor zowel de Rolo als Crunch is 0,99.


4 reacties op “Crunch & Rolo Chocolade Tabletten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining